STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρεμιέρα για το Olympiacos Christmas Basketball Camp

Πρεμιέρα για το Olympiacos Christmas Basketball Camp

Το 1st Olympiacos Christmas Basketball Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ με τη συμμετοχή 80 παιδιών από όλη την Ελλάδα και την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη (pict).

Στα δυο βοηθητικά γήπεδα του ΣΕΦ, τα ογδόντα κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6 έως 14 ετών θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής της παιδικής ομάδας των "ερυθρόλευκων" Γιώργος Τσεμπέρης, η οποία περιλαμβάνει ατομική προπόνηση αλλά και διασκέδαση, αφού υπήρξαν και διαγωνισμοί με δώρα από το Official Olympiacos B.C. Store. H KAE έχει φροντίσει ακόμα και για τη σίτιση των παιδιών μέσα από τα menu της Pizza Fan.

Διαβάστε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στις περιπτώσεις των Ακίν Ακινγκμπάλα, Ζάμπιαν Ντόουντελ...

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έδωσε το "παρών" για να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά μίλησε και για τη φάση του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος αλλά να παίξουμε όσο πιο άνετα γίνεται, κι αν το κάνουμε πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε", ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ των Πειραιωτών.

Πρεμιέρα για το Olympiacos Christmas Basketball Camp
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ