STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πολυτιμότερος ο Κόλεμαν

Πολυτιμότερος ο Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Ο Τζερόμ Κόλεμαν οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ηρακλή στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και δίκαια αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής

Ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών πήγε στον Τζερόμ Κόλεμαν, καθώς ήταν καταλυτικός στη νίκη του Ηρακλή επί του Κολοσσού στο Βενετόκλειο.

Σε 31 λεπτά συμμετοχής ο 32χρονος γκαρντ του Ηρακλή σημείωσε 34 πόντους με 4/4 βολές, 6/7 δίποντα και 6/11 τρίποντα), ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ κι έκανε τρία κλεψίματα.

"Δεν με νοιάζει πόσους πόντους έβαλα ή ποιος ήταν ο πρώτος σκόρερ. Σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη και αν συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους μπορεί να καταφέρει πολλά", τόνισε ο Τζερόμ Κόλεμαν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Είμαι εδώ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το πως θα κερδίσουμε τα επόμενα ματς για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε δυνατότητες και νομίζω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, μαζί με τους συμπαίκτες μου".

Όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν και το μέλλον του Ηρακλή: "Η ομάδα έχει δυνατότητες και νομίζω ότι το αποδείξαμε αυτό κόντρα στον Κολοσσό ο οποίος είναι μία ομάδα ψηλά στην βαθμολογία. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ