STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πολυτιμότερος ο Γιόροβιτς

Πολυτιμότερος ο Γιόροβιτς
INTIME SPORTS

Πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο Μπράνκο Γιόροβιτς που οδήγησε την Καβάλα εκ του ασφαλούς στη νίκη επί του Κολοσσού.

Η Καβάλα για την 16η αγωνιστική της Α1 πέτυχε μεγάλο "διπλό" μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιόροβιτς, ο οποίος "καθάρισε" τους αντιπάλους του έξω από τα 6.75μ.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ της Καβάλας συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ, καθώς πέτυχε 24 πόντους σε 26,5 λεπτά συμμετοχής.

Πιο συγκεκριμένα είχε 4/4 βολές, 4/8 δίποντα και 4/5 τρίποντα, ενώ μάζεψε τρία ριμπάουντ, έκανε δύο κλεψίματα, έδωσε μία ασίστ και κέρδισε εννιά φάουλ.

Ο Πατ Καλάθης του Κολοσσού συγκέντρωσε επίσης 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης όμως από τη στιγμή που η ομάδα του έχασε ο τίτλος του κορυφαίου πήγε... περίπατο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Ρόουλ Μάρσαλ οι οποίοι είχαν από 25 βαθμούς, όντας καθοριστικοί στη νίκη της ομάδας τους επί του Άρη, ενώ μετά ακολούθησε ο Αλέξης Κυρίτσης με 23 βαθμούς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ