STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πήρε και Μπάξτερ ο Ίκαρος

Πήρε και Μπάξτερ ο Ίκαρος

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την απόκτηση του Σάσα Βασίλιεβιτς πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Τζίμι Μπάξτερ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Σάσα Βασίλιεβιτς πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Τζίμι Μπάξτερ.

Ο Αμερικανός έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και έφτασε στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.

" Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με την καινούρια μου ομάδα", τόνισε ο Μπάξτερ και συνέχισε: " Ξέρω καλά τις συνθήκες που υπάρχουν στον Ίκαρο και γι’ αυτό το λόγο συμφώνησα στην πρόταση που μου έγινε.

Είναι χαρά μου που επιστρέφω στην Αθήνα και στο πολύ ανταγωνιστικό Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν βλέπω την ώρα να πατήσω το παρκέ. Ξέρω ότι η ομάδα μου έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά είμαι βέβαιος πως θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε καλύτερα".

Ο τιμ μάνατζερ Νίκος Λατρόβαλης από την πλευρά του, ανέφερε: " Ο Τζίμι είναι ένας έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει τη γνώση της Α1 από την περσινή του παρουσία στον Ηλυσιακό. Θα μας δώσει ένα πρόσθετο όπλο στις θέσεις των φόργουορντ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του. Τον καλωσορίζουμε στον Ίκαρο και τον περιμένουμε από την Τρίτη στο γήπεδο για να ξεκινήσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ