STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πέτγουεϊ: "Ξεχωριστή η επιστροφή στο Ρέθυμνο"

Πέτγουεϊ: "Ξεχωριστή η επιστροφή στο Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο (18/11, 16:00), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του στην Κρήτη. Ακολούθησε την αποστολή της ομάδας ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κρήτη το Ρέθυμνο, με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να μιλάει για το ματς με την ομάδα του Θανάση Γιαπλέ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του στην πόλη.

" Αυτή η επιστροφή είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για μένα γιατι έχουν περάσει μόλις λίγους μήνες απ' όταν ήμουν παίκτης του Ρεθύμνου", είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

" Πιστεύω οτι θα είναι ωραία και θα έχω αγάπη και οχι γιουχαρίσματα (γέλια). Θα είναι δύσκολο παιχνίδι οχι μόνο γιατί είναι καλή ομάδα αλλά και λόγω του στυλ παιχνιδίου τους. Ήμουν εκεί και ξέρω. Όλοι σουτάρουν, όλοι δημιουργούν και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες".

Την αποστολή της ομάδας ακολούθησε τελικά και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ