STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι - Μαρούσι 52-58

Περιστέρι - Μαρούσι 52-58
INTIME SPORTS

Εμφάνιση από καρδιάς για το Μαρούσι, το οποίο άφησε στην άκρη τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας κόντρα στο Περιστέρι (58-52)!

Το Μαρούσι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι, άφησε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 58-52.

Αυτό είναι και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Λινάρδου, η οποία δεν έχασε την συγκέντρωση της στην πίεση των γηπεδούχων και με πρωταγωνιστές του Νικολαϊδη, Κανονίδη πήρε τη νίκη γοήτρου

Ο Μάκης Νικολαϊδης με κρίσιμα τρίποντα διατήρησε σε πολλά σημεία του ματς το προβάδισμα για την ομάδα του, ενώ ο νεαρός Ανδρέας Κανονίδης ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας 14 πόντους. Για το Περιστέρι ο Έντουαρντς πέτυχε 13 πόντους και ο Γιαννόπουλος 11.

Ο αγώνας:

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να επιβάλει το παιχνίδι του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και θα καταφέρει με τον Μανωλόπουλο να προηγηθεί με 8-2 στο τρίτο λεπτό του ματς. Οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν και θα ισοφαρίσουν σε 8-8 με τρίποντο του Μάκη Νικολαϊδη.

Ο Καυκής θα ανεβάσει την διαφορά για τους γηπεδούχους στους τρεις πόντους (14-11), ενώ με δικό του τρίποντο θα γίνει και το 17-11. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου θα αντιδράσουν και θα μειώσουν στο καλάθι με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, έπειτα από δίποντο του Δεμερτζή.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως τα πράγματα θα αλλάξουν. Το Μαρούσι θα μπει στο ματς με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και θα μπορέσει να ισοφαρίσει με δύο εύστοχες βολές του Ακεψεμαϊδη σε 19-19 στο 13'.

Ο Παπαντωνίου θα πετύχει με 1/2 βολές το 20-19, αλλά ο Νικολαϊδης με τρίποντο θα δώσει προβάδισμα στον σύλλογο των βορείων προαστίων (20-22). Ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 20-24, ενώ ο Σακελλαρίου θα ανεβάσει την διαφορά στους έξι πόντους για το Μαρούσι (20-26).

Οι γηπεδούχοι δεν θα καταφέρουν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τρίποντο του Μάκη Νικολαϊδη, δίνοντας παράλληλα διαφορά δέκα πόντων (23-33) στην ομάδα του Νίκου Λινάρδου.

Άντεξε στην πίεση

Στην τρίτη περίοδο, το Μαρούσι θα συνεχίσει, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ απέναντι στο Περιστέρι. Ο Νικολαϊδης με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα κάνει το 31-42 στο 24' για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Ακεψεμαϊδης ανεβάσει ακόμα περισσότερο την διαφορά (31-44).

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να μαζέψει την διαφορά, αλλά το Μαρούσι με 1/2 βολές του Κανονίδη θα κάνει το 35-49 για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο με δύο εύστοχες βολές από τον Παπαντωνίου (37-49).

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, σε ένα κακό παιχνίδι, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πετύχει καλάθι για τρία λεπτά, οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Ψαρόπουλο στους πέντε πόντους στο 34 (44-49).

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα προσπαθήσουν να μειώσουν και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά το Μαρούσι με δύο εύστοχες βολές από τον Ανδρέα Κανονίδη θα διατηρήσει προβάδισμα πέντε πόντων για τον σύλλογο των βορείων προαστίων (46-51).

Λιγότερο από ένα λεπτό για το τέλος ο Χάρης Γιαννόπουλος με τρίποντο θα πετύχει το 52-55, όμως ο Ακεψεμαϊδης (1/2 βολές) θα κάνει το 52-56 και ο Νικολαϊδης θα διαμορφώσει το τελικό σκορ (52-58). Με αυτόν τον τρόπο το Μαρούσι θα πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία μάλιστα είναι εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 23-33, 37-49, 52-58.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 3, Καυκής 7(1), Ψαρόπουλος 5, Γιαννόπουλος 11(1), Μανωλόπουλος 4, Γιόβοβιτς 9(1), Έντουαρντς 13, Τσιλούλης.

Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου 8, Δμερτζής 9, Νικολαϊδης 16(4), Ακεψεμαϊδης 11, Παπαφλοράτος, Φασιανός, Κανονίδης 14(3), Τσόντζος, Μανδαλβάνος, Αλεξίου, Καλογιάννης, Αγραβάνης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ