STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Δείξαμε διάθεση και ομαδικότητα"

Πεδουλάκης: "Δείξαμε διάθεση και ομαδικότητα"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος στάθηκε στις 28 ασίστ του Παναθηναϊκού

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα με σκορ 92-50 του Ρεθύμνου, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία που δείχνει να αναπτύσσει ο Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" είχαν 28 ασίστ κι έδειξαν όπως τόνισε ο Έλληνας προπονητής διάθεση για δημιουργία και ομαδικότητα.

"Προσεγγίσαμε σαν ομάδα το παιχνίδι σοβαρά. Θέλαμε να έχουμε μία συνέχεια στις καλές μας αποδόσεις, πιο πολύ για τον εαυτό μας. Είχαμε ενέργεια στην άμυνα και είχαμε πολλές ασίστ", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που παίζει πολλά πικ εν ρολ κι εμείς προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε αυτό. Ήταν μία σχετικά εύκολη βραδιά για εμάς. Στο γ΄δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, αλλά ήταν σχετικά μία καλή βραδιά για εμάς.

Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Πλέον προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι με τη Φενέρ. Είχαμε την ευκαιρία να ρολάρουμε με όλα τα παιδιά, ειδικά στους γκαρντ αν και μας έλειψε ο Βασίλης (σ.σ. Ξανθόπουλος) που ήταν κλινήρης".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόοδος για τις 28 ασίστ: "Δείχνει μία διάθεση. Το εγώ πάει κάτω από εμείς και προσπαθούμε να το κερδίσουμε αυτό το πρώτο βήμα. Στο μέλλον πιστεύω ότι θα μας είναι πολύ χρήσιμο. Χτίζουμε αυτό το χαρακτήρα. Τα παιδιά είναι λίγο πιεσμένα, σφιγμένα. Πρέπει να βάλεις νόμους για να λειτουργήσει ένα σύνολο.

Από πλευράς παικτών Παναθηναϊκού, ο Μάικ Μπράμος έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου: "Βγήκαμε έξω για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα. Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλό μας. Δουλέψαμε πολύ δυνατά και στον αγώνα και στις προπονήσεις. Ετοιμαζόμαστε πλέον για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε".

Κουφός: "Ανταγωνιστικοί στη συνέχεια"

Ο Στέργιος Κουφός από την πλευρά του, στάθηκε στην έλλειψη ενός οργανωτή στην ομάδα του, που κάνει δύσκολο το έργο του: "Πρώτα απ' όλα να ζητήσω συγνώμη γιατί είμαι άρρωστος και τρεις μέρες δεν έχω ούτε πάει ούτε στην προπόνηση. Είμαι πραγματικά εξαντλημένος.

Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση. Εμείς ίσως μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι αν στη φιλοσοφία μας είχαμε έναν ακόμα οργανωτή. Πέρσι είχαμε δύο, φέτος έναν. Αρχίζουμε να ξεκινάμε από νωρίς τα τρικ για να βρίσκουμε λύσεις. Θα συμφωνήσω με τον Απόλλωνα (σ..σ. Τσόχλας), ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Ελπίζω βέβαια να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Σε αυτό το πρωτάθλημα των 12 ομάδων, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να δείχνει να έχει σαφές πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Ίσως μόνο ο Πανιώνιος ο οποίος έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες. Πρέπει να βρούμε την δημιουργία, μέσα από το πικ εν ρολ".

Σε ερώτηση για αλλαγές στο ρόστερ σχολίασε: "Αν οι παίκτες μας δεν καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, ναι ίσως φτάσουμε και σε αυτό το σημείο".

Τέλος, ο Απόλλων Τσόχλας σχολίασε: "Καλώς ή κακώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε για μία καλή εικόνα, όμως ήταν αδύνατον. Τώρα ουσιαστικά ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς και θα ρίξουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ