STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Στο ημίχρονο θεωρήσαμε ότι καθαρίσαμε"

Πεδουλάκης: "Στο ημίχρονο θεωρήσαμε ότι καθαρίσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Καπόνο, ενώ αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε για τον Τζέιμς Γκιστ

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν προβληματισμένος από το "διχασμένο" αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του.

Οι "πράσινοι" ήταν πολύ καλοί στο α' ημίχρονο, όχι όμως και στο β΄ που άφησαν τον Πανιώνιο να γίνει επικίνδυνος και ο "Άρτζι" μίλησε για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του.

"Στο α΄ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Ο Πανιώνιος δεν είχε να χάσει τίποτα, έγινε επικίνδυνος γιατί έχει ταλέντο. Πήραμε μία διαφορά στο ημίχρονο και κάπου εκεί θεωρήσαμε ότι όλα τελείωσαν. Παίξαμε σοου τάιμ, δεν παίξαμε άμυνα", τόνισε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Όταν σοβαρευτήκαμε πήγαμε στις λύσεις κοντά στο καλάθι, κερδίσαμε κάποια φάουλ και φτάσαμε στο τέλος στη νίκη.

Έχουμε ακόμα μία υποχρέωση το Σάββατο και μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας".

Όσον αφορά, τον Τζέισον Καπόνο, ο Έλληνας προπονητής μίλησε με πολύ καλά λόγια λέγοντας: "Ο Καπόνο έχει κάνει μόνο δύο ουσιαστικές προπονήσεις μαζί μας. Έχει ταλέντο, έχει προσωπικότητα, αλλά θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Ήταν πολύ καιρό έξω και δεν ξέρει ούτε καν τα συστήματα, ούτε τα ονόματα των συμπιακτών του".

Σε ερώτηση για τον Τζέιμς Γκιστ, σχολίασε: "Όταν έχουμε κάτι επίσημο θα σας το ανακοινώσουμε. Δεν θέλω να πω κάτι για έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί, όπως κάνω πάντα μετά από κάθε αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή κι έχει το σεβασμό μας. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Ελπίζω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σχετικά με τον ερχομό του Καπόνο, υποστήριξε: "Στην επίθεση θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς. Ανυπομονώ σίγουρα να παίξω μαζί του".

Σφαιρόπουλος: "Κάναμε καλή προσπάθεια στο τέλος"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην καλή προσπάθεια της ομάδας του στο τέλος και σχολίασε ότι η διακοπή θα βοηθήσει τον Πανιώνιο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει βρει ρυθμό. Είναι λογικό, όσο περνάει ο χρόνος ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Ήμασταν νωθροί στο α' δεκάλεπτο", τόνισε ο "Άρτζι" κι έσπευσε να συμπληρώσει:

"Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Έχω πει και στους παίκτες ότι θέλω να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Στο β' ημίχρονο είχαμε μία καλύτερη εικόνα της ομάδας, προσπαθήσαμε στην άμυνα περισσότερο και δεχτήκαμε λιγότερους πόντους. Κάναμε μία καλή προσπάθεια στο τέλος και μειώσαμε κάτω από τους 10.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα και την εμπειρία και εκεί που έφτασε το ματς επικράτησε δίκαια. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας πρόγραμμα με 5 εκτός έδρας ματς από τότε που ήρθα στην ομάδα. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Συγχαρητήρια στο TOP-16 στον Παναθηναϊκό".

Τέλος, ο Γιάννης Αθηναίου υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γαι τη νίκη. Δυστυχώς εμείς δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε. Όπως θα είπε ο προπονητής μας, δεν παλέψαμε όπως θα έπρεπε.

Ξέραμε ότι απέναντι μας θα ήταν μία δυνατή και σκληρή ομάδα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, για να εμφανιστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ