STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Σφυρηλατούν την ομάδα οι ατυχίες"

Πεδουλάκης: "Σφυρηλατούν την ομάδα οι ατυχίες"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι μέσα από την άμυνα του, βρήκε ρυθμό ο Παναθηναϊκός, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει αν θα αγωνιστεί ο Διαμαντίδης με τη Μάλαγα (10/1)

Στην καλή άμυνα της ομάδας του, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής των "πράσινων" αναφέρθηκε επίσης στους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών του, λέγοντας πως αυτές οι ατυχίες σφυρηλατούν την ομάδα.

"Τα παιδιά κάλυψαν το κενό στη θέση "1" από τις απουσίες των Μπανκς που είναι κλινήρης και του Διαμαντίδη. Μέσα από την άμυνα επιβάλλαμε το ρυθμό μας και χτίσαμε διαφορά, ενώ στο β' ημίχρονο δοκιμάσαμε κάποια σχήματα γιατί έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Δώσαμε χρόνο σε όλους τους νέους παίκτες για να αρχίσουν να μαθαίνουν τα συστήματά μας καθώς και σε εκείνους που επιστρέφουν από τραυματισμούς για να βρουν ρυθμό. Χρειάζονται αγωνιστικό ρυθμό. Μας έχουν τύχει πολλά φέτος, αλλά αυτά σφυρηλατούν την ομάδα. Κερδίζεις από αυτά".

Για το αν θα παίξει ο Διαμαντίδης, επισήμανε: "Δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει ο Διαμαντίδης. Δεν διακινδυνεύουμε την υγεία κανενός. Πάνω από όλα η υγεία γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς που αν τον βάλουμε γρήγορα και τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα θα το πληρώσουμε".

Όσον αφορά τον Απόλλωνα τόνισε: "Η Πάτρα σοβαρή ομάδα, κάνει και καλή πορεία σαν νεοφώτιστη ομάδα. Είναι μία καθαρά μπασκετική ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη. Κάναμε ότι έπρεπε σήμερα, αλλά θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Απόλλωνα.

Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη Μάλαγα. Παίξαμε δυνατά και συγκεντρωμένα απόψε".

Βετούλας: "Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού"

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, παραδέχτηκε στις δηλώσεις του, ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής του Απόλλωνα σχολίασε πως ο Απόλλων ήθελε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του λάθος τρόπου που αντιμετώπισε το παιχνίδι.

"Θεωρούσαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο α' ημίχρονο το προσεγγίσαμε λάθος και γι' αυτό ξέφυγε τόσο ο Παναθηναϊκός, αλλά στο β' ημίχρονο, δείξαμε καλύτερα στοιχεία", σχολίασε ο προπονητής του Απόλλωνα και συμπλήρωσε:

"Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη, ξέραμε ότι μετά την ήττα τους στην Κωνσταντινούπολη θα ήθελαν να ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και καλή συνέχεια".

Τέλος, ο Γιάννης Λιανός σχολίασε: "Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος ήταν να φανούμε ανταγωνιστικοί. Δεν τα καταφέραμε στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε, πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε κάτι να κερδίσουμε από αυτά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ