STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Περίεργες ημέρες για τις ομάδες"

Πεδουλάκης: "Περίεργες ημέρες για τις ομάδες"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην διάθεση που υπήρχε στον Παναθηναϊκό να παίξει ομαδικά, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του για να διατηρηθεί σε εγρήγορση εν όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται

Τα πράγματα ήταν απλά για τον Παναθηναϊκό... Ήταν συγκεντρωμένος και επικράτησε με 81-61 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, φτάνοντας τις 10 σερί νίκες.

Όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, είναι μέρες περίεργες που υπάρχει χαλάρωση και μπορεί να την πατήσουν οι ομάδες αν δεν προσέξουν.

"Οι μέρες είναι λίγο περίεργες για τις ομάδες. Είναι γιορτές, υπάρχει χαλάρωση και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να έχεις πρόβλημα. Είχαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά, να πασάρουμε τη μπάλα, αλλά δεν ήμασταν οργανωμένοι στην ομαδική άμυνα", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης για να συνεχίσει:

"Στο πρώτο δεκάλεπτο μας έκανε ζημιά ο Κούπερ. Ο Γκιστ κυρίως ήταν αυτός που τον αντιμετώπισε. Όταν αντιμετωπίσαμε τα πικ εν ρολ του ΠΑΟΚ καταφέραμε να τρέξουμε και να πάρουμε διαφορά άνω των 20 πόντων. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλά δομημένη ομάδα, που διαβάζει το σετ παιχνίδι και βγάζει ενέργεια. Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τα δύσκολα ματς που έρχονται".

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις υπογράμμισε: "Σήμερα περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε χαλαρώσει κάπως. Γι' αυτό έγινε κλειστό παιχνίδι. Έπρεπε να βρούμε ρυθμό και ενέργεια ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Όσον αφορά την πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ με το δέντρο των φιλιών τόνισε: "Μου αρέσουν όλες οι ιδέες που έχουν να κάνουν με φιλανθρωπία καθώς βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της πρωτοβουλίας.

Μαρκόπουλος: "Του δώσαμε την ευκαιρία να τρέξει"

Στην αντίπερα όχθη ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού που ήταν καλύτερη. Όταν δεν βιαζόμασταν και είχαμε ηρεμία ήμασταν καλά. Όταν, όμως κάναμε βιαστικές επιθέσεις δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πάρει διαφορά.

Είναι ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στην τρίτη περίοδο αλλά δεν είχαμε ανάσες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ από εδώ και πέρα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα".

Τέλος ο Νίκος Καλλές επεσήμανε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά και ήλεγχε το παιχνίδι. Και εμείς, όμως, για 30-32 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά. Στο τέλος τα χαλάσαμε. Στις άγιες τούτες ημέρες και εμείς οι αθλητές θέλουμε να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ