STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Νικήσαμε δίκαια"

Πεδουλάκης: "Νικήσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού που έκανε το 2-0.

" Καλησπέρα σε όλους. Έχει δύο σκέλη ο τελικός, το ένα είναι το αγωνιστικό και το άλλο αυτή η κουβέντα που γίνεται για τη διαιτησία. Εμείς χάσαμε από την Μπαρτσελόνα και δεν θυμάμαι τόσα χρόνια που είμαι στο μπάσκετ ο καλύτερος παίκτης μας να έχει τρία φάουλ από το 4’", ανέφερε ο Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

" Εμείς τότε δεν μιλήσαμε καθόλου, είπαμε πως κέρδισαν δίκαια. Το ίδιο έγινε και στον τελικό του μη Κυπέλλου Ελλάδας, με τη μη παρουσία. Στο προηγούμενο ματς δεν αφήσαμε τα σουτ. Αφήσαμε μόνο του νεαρού Κατσίβελη. Δεν τα αφήσαμε. Το να μην απαντάς δεν σημαίνει ι αδυναμία. Το ελληνικό μπάσκετ έχει διαφορετική αντιμετώπιση από το ευρωπαϊκό. Εμάς το παιχνίδι μας έχει πολλή τακτική. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο ταλέντο στην επίθεση. Σήμερα (09/06) ο Λάσμε ήταν αφυδατωμένος, εξαιτίας εμετών.

Το πρώτο μέρος ήταν διαφορετικό για εμάς στην ψυχολογία και το μομέντουμ. Εδώ είναι η αδρεναλίνη, τα χιλιόμετρα που έχεις κάνεις, να μην σε επηρεάσει ο κόσμος. Ο Κάρι ηρέμησε το παιχνίδι μας, επιστρατεύσαμε το καλό μας στοιχείο, την άμυνα, και κερδίσαμε δίκαια.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ταχύτητα, αλλά νομίζω εμείς παίζουμε με το μυαλό του και αυτό δεν έχει χαλάσει από τους διαιτητές. Είναι ξεκάθαρο. Φεύγει η μπάλα από το Βασίλη (Σπανούλη) και τα υπόλοιπα παιδιά είναι νέα. Πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Όταν χάσαμε στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματα, είπαμε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και το σκορ ήταν τιμητικό για εμάς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. ο Ολυμπιακός είναι σφυρηλατημένος, ενώ εμείς είμαστε νέα ομάδα".

Σε ερώτηση για τον Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε: " Στους γκαρντ μας ο Κάρι είναι καλός στην ηρεμία, ο Ούκιτς στην εκτέλεση. Χρειαζόμασταν ηρεμία και διάβασμα σήμερα (10/06). Ο Ούκιτς, μαζί με τον Γκιστ, κατά τη γνώμη μου ήταν οι κορυφαίοι, αλλά αυτό είναι αυτονόητο. Δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για τα παιδιά, ήταν συνολική η προσπάθεια. Είχαμε μεγαλύτερη αγωνιστικότητα, φύγαμε από τον κόσμο και κατεβήκαμε στο παρκέ μετά το 10’".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ