STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Λίγο η ώρα, λίγο ο... ήλιος δεν μπήκαμε δυνατά"

Πεδουλάκης: "Λίγο η ώρα, λίγο ο... ήλιος δεν μπήκαμε δυνατά"
INTIME SPORTS

Στο νωχελικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος σχολίασε πως λόγω της ώρας και του... ήλιου η ομάδα του δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ανάμεσα στον Ίκαρο και τον Παναθηναϊκό, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο νωχελικό ξεκίνημα των "πράσινων" στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε ότι στη συνέχεια η ομάδα του βελτιώθηκε, παίζοντας καλύτερη άμυνα.

"Δεν μπήκαμε δυνατά. Λίγο η ώρα, λίγο ο ήλιος… δεν ήμασταν εδώ. Και φαίνεται από τα νούμερα", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Ο Ίκαρος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς βελτιώσαμε την άμυνά μας, ανεβάσαμε ρυθμούς και προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα καινούρια παιδιά. Προσφέρονται αυτά τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανε ο Ίκαρος και εμείς συνεχίζουμε".

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος υπογράμμισε: "Ήταν ένα καλό ματς αν και δεν ξεκινήσαμε καλά.¨

Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στην συνέχεια, βελτιώνοντας την άμυνά μας. Πήραμε την νίκη αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φτάνουμε στο τέλος και ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο".

Καλαφατάκης: "Κερδίσαμε τις εντυπώσεις"

Ο Γιώργος Καλαφατάκης από την πλευρά του, έμεινε ευχαριστημένος που η ομάδα του έπαιξε με ενέργεια στο παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στον Παναθηβναϊκό και τον Αργύρη και καλή συνέχεια. Για τον Παναθηναϊκό τώρα ξεκινάει το δια ταύτα. Το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό είναι τα play off και οι τελικοί με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να εντάξει τους νέους παίκτες του.

Έχουν πολλή ποιότητα. Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στο πρώτο ματς δεν είχαμε ενέργεια, αλλά σήμερα κερδίσαμε τις εντυπώσεις. Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Όχι μόνο λόγω ποιότητας, αλλά και γιατί είχαμε και πολλά προβλήματα. Βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε στον κόσμο ότι δίκαια είμαστε στην 7η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συνεργασία. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου. Την 7η θέση την αφιερώνουμε στη διοίκηση και τον πρόεδρο που είναι κοντά μας συνέχεια. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Το αξίζει".

Σε ερώτηση για το μέλλον του ο Έλληνας προπονητής επισήμανε: "Εγώ θέλω να μείνω κοντά στο σπίτι μου, αλλά αυτό δεν το αποφασίζω εγώ. Θα δούμε".

Τέλος, ο Λάζαρος Αγαδάκος επισήμανε: "Για εμάς τελείωσε η χρονιά. Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες με πολλά απρόοπτα. Ορισμένα καλά και ορισμένα άσχημα.

Τελειώσαμε με ένα καλό πρόσωπο. Βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό και εκτός του μπάσκετ το δείξαμε και μέσα στα αποδυτήρια. Γίναμε μια παρέα. Δεν ξέρω αν αυτό το πέτυχε ο προπονητής μας ή είχε γίνει από πριν. Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, τις οποίες οι εκτός δεν τις είδαν. Θα ήταν καλό να το έβλεπε ο κόσμος γιατί θα έκανε καλό στο μπάσκετ και στον αθλητισμό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ