STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Κάναμε κοιλιά στη γ' περίοδο"

Πεδουλάκης: "Κάναμε κοιλιά στη γ' περίοδο"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο διπλό στόχο που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στην κοιλιά που έκανε η ομάδα του στη γ' περίοδο

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Ρεάλ και το κατάφερε με αντίπαλο τον Άρη (81-62).

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το διπλό στόχο που είχε η ομάδα του με αντίπαλο τον Άρη.

"Είχαμε διπλό στόχο. Να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να προστατευτούν κάποια παιδιά εν όψει συνέχειας. Είχαμε ομαδικό πνεύμα, διάθεση, στην τρίτη περίοδο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Κάναμε μια κοιλιά, αλλά επιστρέψαμε στο δ' δεκάλεπτο. Αντιδράσαμε", τόνισε ο Πεδουλάκης και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη. Τα παιδιά είναι καταπονημένα. Υπάρχει κούραση στο μυαλό και στο σώμα. Ο Άρης έχει αλλάξει πια, παρουσιάζεται πιο πειθαρχημένος, το μέλλον είναι δικό τους".

Ο Γάιος Σκορδίλης εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: "Προερχόμασταν από μία δύσκολη ήττα. Θέλαμε μία νίκη για να μας ανεβάσει την ψυχολογία. Ήταν μία ευκαιρία για τον κόουτς να δοκιμάσει διάφορα πράγματα εν όψει της συνέχειας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ