STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Η ομάδα είχε αδειάσει"

Πεδουλάκης: "Η ομάδα είχε αδειάσει"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του κι έδειξε ικανοποιημένος από την ομαδικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Ίκαρο

Στις δηλώσεις του, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην ομαδικότητα του Παναθηναϊκού και τις 28 που μοίρασε η ομάδα του, ενώ υποστήριξε πως είχε αδειάσει ψυχολογικά από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία δυνατή προπόνηση. Η ομάδα είχε αδειάσει μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν δεν ταλαιπωρήσεις το σώμα, το μυαλό δεν επανέρχεται", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Κρατήσαμε σε μεγάλο βαθμό την ομαδικότητα μας, κάτι που φαίνεται από τις 28 ασίστ που δώσαμε. Ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν χρήζει μεγαλύτερης ανάλυσης το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε".

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης από την πλευρά του σχολίασε: "Είχαμε εντολές να πιέσουμε από την αρχή του παιχνιδιού και να παίξουμε με ενέργεια.

Είχε σημασία ψυχολογική κυρίως για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται για την Ευρωλίγκα και τα οποία είναι πολύ δύσκολα. Παίξαμε δυνατή άμυνα και ήμασταν καλοί. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα του α' γύρου, που χάσαμε. Ήταν ευχάριστο παιχνίδι γενικά".

Καλαφατάκης "Δεν επιδέχεται τεχνική ανάλυση"

Στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε ότι: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό. Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε.

Είμαι μόνο μια εβδομάδα στην ομάδα και δεν μπορούσα να αλλάξω πολλά. Θέλαμε μόνο κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο κι έχουν πολλά να δώσουν να ανέβουν ψυχολογικά. Δεν επιδέχεται τεχνική ανάλυση από μέρους μου από τη στιγμή που είναι μια μεγάλη διαφορά".

Τέλος, ο Μοχάμαντ Φαγιέ βρήκε την ευκαιρία να πει: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε, επειδή τους νικήσαμε στον πρώτο γύρο. Ήταν πιο δύσκολα αυτή τη φορά. Ήταν καλύτεροι, πήραν το προβάδισμα και τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ