STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Δυνατή άμυνα, περισσότερες λύσεις"

Πεδουλάκης: "Δυνατή άμυνα, περισσότερες λύσεις"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από το κλειστό "Α. Παπανδρέου" και ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε λιγότερα λάθη στη συνέχεια

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής, ο Αργύρης Πεδουλάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με το Περιστέρι στο οποίο εργάστηκε επί σειρά ετών.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού στην γ' περίοδο, όταν και η ομάδα του έτρεξε ένα επιμέρους 26-4 και "καθάρισε" το παιχνίδι.

"Ήμασταν αρκετά σοβαροί καθόλη τη διάρκεια. Το Περιστέρι έχει επιδείξει μία εικόνα δυναμική, ανταγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά υποπέσαμε σε εύκολα λάθη στην επίθεση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Στην τρίτη περίοδο επιστρέψαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, είχαμε περισσότερες λύσεις. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, αν συνεχίσει έτσι, θα πετύχει τους στόχους του. Καλή συνέχεια στον Δημητρό (σ.σ. Τζίμη Κουστένη), κάνει καλή προσπάθεια".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι αντιμετώπισε το Περιστέρι, σχολίασε: "Δεν είναι εύκολο. Είχαμε προετοιμαστεί, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ευχαριστώ την Κ.Α.Ε. για την τιμή (σ.σ. πριν απ' το τζάμπολ παρέλαβε μία ανθοδέσμη, όπως κι οι Βόβορας, Μπράμος και Γιαννόπουλος). Από εκεί και πέρα κάναμε τη δουλειά μας".

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στα λάθη των παικτών του: " Στην πρώτη περίοδο υποπέσαμε σε λάθη χωρίς λόγο. Ήταν συγκεκριμένα λάθη. Ήταν χαλαρό το μυαλό μας. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Θέλουμε βελτίωση. Ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά βιώματα. Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές. Είναι ένα πρόβλημα. Δεν πρέπει μόνο να κάνεις, αλλά να κάνεις και γρήγορα, ιδίως στην Ευρωλίγκα".

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος επισήμανε: "Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, μακάρι να πετύχει τους στόχους του και να παραμείνει κατηγορία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πριν αρχίσει. Ποτέ δεν είναι εύκολο σε μία τέτοια έδρα.

Αρχίσαμε νωθρά, στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο αποδώσαμε καλύτερα και μέσω άμυνας πήραμε τη διαφορά και την εύκολη νίκη» είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού".

Κουστένης: "Ήταν ένα καλό μάθημα"

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζίμης Κουστένης αναφέρθηκε στην κακή απόδοση του Περιστερίου στην γ' περίοδο και υποστήριξε ότι: "Αυτό που μας πρόδωσε η τρίτη περίοδος, που συνήθως είναι η καλύτερή μας. Μας γύρισεΜπούμερανγκ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια.

Εδώ φαίνεται η διαφορά επιπέδου και ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε περισσότερη ενέργεια, εμείς υποπέσαμε σε λάθη κι ήμασταν άστοχοι. Ήταν ένα καλό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιδράς απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, που διαθέτουν τέτοια κορμιά, τέτοιους παίκτες. Πλέον το μυαλό μας είναι στην Καβάλα".

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Φώτης Ζούμπος, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν σοβαρός. Ποντάραμε στην κούρασή απ' την Ευρωλίγκα. Όσο είχαμε ενέργεια, ήμασταν κοντά. Έπειτα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι εμείς άστοχοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά για την παραμονή. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδι, όπως το επόμενο με την Καβάλα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ