STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ανοίγει νέος κύκλος για τον Παναθηναϊκό"

Πεδουλάκης: "Ανοίγει νέος κύκλος για τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εκτός της νίκης επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο καθώς και στο Ραμέλ Κάρι που εντυπωσίασε

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την πολύ καλή εμφάνιση του Ραμέλ Κάρι και αρνήθηκε να αναφερθεί στον Αρ Τι Γκουίν ο οποίος έρχεται το βράδυ της Κυριακής.

Ο "Άρτζι" αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης του Παναθηναϊκού, καθώς και στη γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του αυτή την περίοδο.

"Ήταν δύσκολο να παίξεις ένα ματς χωρίς κίνητρο. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και φάνηκε αυτό, μας έλειπε και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζαμε ότι έχει έρθει το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα ξεκινάμε και δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε για τον Ραμέλ Κάρι που άρεσε ξανά:

"Δεν μας λέει τίποτα ότι έχει βγει πρώτος σκόρερ, ακόμη μαθαίνει τα plays της ομάδας και εκτός από εκτελεστικά νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά. Το καλό είναι πως είναι ήρεμος και αυτό γενικά ηρεμεί την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε, τον θέλαμε από τον Οκτώμβριο αλλά είχε συμβόλαιο και τώρα που βρήκαμε την ευκαιρία τον πήραμε. Ο καλύτερος, όμως, παίκτης για εμάς είναι όλη η ομάδα".

Για τον Αρ Τι Γκουίν που πλησιάζει στον Παναθηναϊκό, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε αναφέροντας: "Σήμερα μιλάμε γι΄αυτούς που έπαιξαν και είναι αγένεια να μιλάμε για καλαθοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο σημερινό ματς".

Για την ατμόσφαιρα με τα πολλά μικρά παιδιά στο γήπεδο: "Πλέον τα πράγματα γενικά είναι πιο ήρεμα απ΄ότι παλιά, αυτό και λόγω των κοινωνικοπολιτικών προβλημάτων. Εκτός αυτού ο ΠΑΟΚ έχει μπασκετικά άτομα στην ομάδα και ξέρει ποιος είναι ο δρόμος με βάσει όσα γίνονται στην Ευρώπη".

Για τον Παναθηναϊκό γενικότερα, αλλά και την επιτυχία του Ολυμπιακού: "Ο Παναθηναϊκός γενικότερα είναι μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από την λογική. Εκλεισε ένας κύκλος με την πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και ανοίγει ένας νέος κύκλος. Στον Ολυμπιακό έχει γίνει σοβαρή δουλειά και φαίνονται οι δυνατότητες που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ. Θέλουμε να γίνονται καλοί αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οσον αφορά το ψυχολογικό θα φανεί κατά την διάρκεια των αγώνων. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή την στιγμή στην αναδόμηση και θέλουμε αυτή η παρένθεση να κρατήσει για λίγο".

Για το ελληνικό μπάσκετ: "Υπάρχουν προβλήματα, αλλά γίνεται σοβαρότερη δουλειά στο ελληνικό μπάσκετ απ' ότι πριν από 5-6 χρόνια".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εκπροσώπησε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Ξανθόπουλος ο οποίος αρκέστηκε να πει: "Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάποια καλά αλλά κυρίως κακά διαστήματα. Τώρα πρέπει να δείξουμε προσοχή για να περάσουμε στα ημιτελικά και έχουμε ως στόχο τον τίτλο".

Μαρκόπουλος: "Πρόβλημα τα 23 λάθη που κάναμε"

Στην αντίπερα όχθη ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε για το παιχνίδι πως ήταν ένα καλό τεστ για τον ΠΑΟΚ: "Δεν ήμασταν καλοί στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά γενικά μετά από τόσο καιρό που είχαμε να παίξουμε ήταν ένα καλό τεστ. Υπήρχε φόβος για τραυματισμούς αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ των ψηλών μας, ο Παναθηναϊκός χαμήλωσε το σχήμα του και μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι πρόβλημα τα 23 λάθη που κάναμε, θα κοιτάξουμε πλέον πως θα μεταφέρουμε το παιχνίδι στη ρακέτα για να μην έχουμε προβλήματα".

Όσο για τα παράπονα που είχε ο ΠΑΟΚ για το πρόγραμμα των αγώνων επισήμανε: "Από τον Οκτώμβριο παίξαμε 23 παιχνίδια και μέσα σε μία εβδομάδα έχουμε τέσσερα, οπότε αυτό είναι πρόβλημα".

Τέλος, ο Γιώργος Δέδας υπογράμμισε: "Θέλαμε μετά από τόσο καιρό να δούμε πως αντιδράμε έπειτα από αρκετές προπονήσεις που κάναμε. Είχαμε κάποια καλά κομμάτια στον αγώνα, τώρα τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλη η χρονιά για εμάς, το Ρέθυμνο είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα και πρώτα ο Θεός πρέπει να κάνουμε το 1-0 την Τρίτη".

Για τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός έχει κοντούς παίκτες που πιέζουν. Εμείς δεν έχουμε κάποιον έμπειρο παίκτη πέραν του Χάτσερ αν και ο Νικολόπουλος τα πήγε καλά. Πιστεύω κάτι ανάλογο δεν θα γίνει την Τρίτη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ