STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας"

Πεδουλάκης: "Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού και υποστήριξε ότι η ομάδα του σεβάστηκε τον Πανιώνιο και τον εαυτό της

Στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού που του έδωσε την ευκαιρία να βγάλει εύκολα και ελεύθερα σουτ στο γ' δεκάλεπτο, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε επίσης ότι την Παρασκευή θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

"Σεβαστήκαμε τον Πανιώνιο και πάνω από όλα τον εαυτό μας. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Με άξονα την άμυνα μας που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εκτός από μερικές φορές, φτάσαμε στη νίκη. Στο γ'΄δεκάλεπτο ανεβάσαμε την καλή μας άμυνα στο λόου ποστ και βρήκαμε εύκολα και ελεύθερα σουτ.

Κάναμε το 1-0 την Παρασκευή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι κι έτσι πρέπει να το προσεγγίσουμε.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υπογράμμισε: "Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το ξέρουμε αυτό, έπρεπε να μπούμε πολύ σοβαρά. Στο β' ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά, βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι της Παρασκευής".

Σφαιρόπουλος: "Τελείωσε στο γ' δεκάλεπτο"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε ότι ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο γ' δεκάλεπτο, όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε ελεύθερα σουτ και ξέφυγε στο σκορ.

"Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ, θέλαμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και ήταν κάπως έτσι στο α' δεκάλεπτο, παρά τη διψήφια διαφορά που είχε ο Παναθηναϊκός. Τελείωσε το ματς στο γ' δεκάλεπτο γιατί μπήκαμε χαλαρά δεν είχαμε καλή κυκλοφορία δώσαμε εύκολα σουτ, ο Παναθηναϊκός έβαλε τα τρίποντα η διαφορά μεγάλωνε", σχολίασε ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

"Έτσι ήμασταν κακοί και στην επίθεση. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν λειτουργήσαμε ομαδικά, με αποτέλεσμα η γ' περίοδος να είναι αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Θα επικεντρωθούμε στα λάθη μας για να δείξουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο την Παρασκευή".

Τέλος, ο Μαρκ Πέιν υπογράμμισε: "Ξεκινήσαμε και θέλαμε να παλέψουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία εξαιρετική ομάδα. Στο α' ημίχρονο κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όμως στο β' μέρος έβαλαν κάποια τρίποντα, βρήκαν ρυθμό και ξέφυγαν στο σκορ. Πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι και είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ