ΑΕΚ

Παράταση αγωνίας για την ΑΕΚ

Παράταση αγωνίας για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Πληροφορίες αναφέρουν πως το project του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΑΕΚ, δεν θα προχωρήσει, ενώ εκκρεμεί η έκδοση νέου ΑΦΜ και η έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης, ως προς τη σύσταση νέας ΚΑΕ.

Η πρόθεση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη. Εξ ου και άρχισε να συγκεντρώνει τα έγγραφα που απαιτεί η ΕΕΑ, προκειμένου να δώσει την άδεια συμμετοχής στη Basket League ΟΠΑΠ.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο, ως προς τη δημιουργία νέας ΚΑΕ είναι η έκδοση νέου ΑΦΜ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό δύσκολα θα αποκτηθεί, εφόσον υπάρχει παλιό που είναι χρεωμένο. Ήτοι, για να τραβήξουν όλα το δρόμο τους ή πρέπει να υπάρξει αποπληρωμή ή μεταφορά των χρεών στο νέο ΑΦΜ. Εκκρεμεί εν τω μεταξύ, και η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο, ενώ σε ό,τι αφορά τα χαρτιά σύστασης νέας ΚΑΕ που περιμένουν την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι ξεκάθαρο ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα, δύσκολα θα έχουν... τύχη. Αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, θα χρειαστεί υπομονή έως ότου υπάρξει κάτι επίσημο.

Ενόσω παρατείνεται η αγωνία, μπορεί να θεωρείται ως τελειωμένο (αρνητικά) αυτό που είχε προαναγγελθεί ως project του Παναγιώτη Γιαννάκη. Άνθρωποι που ενδιαφέρονταν να εμπλακούν με την Ένωση, συζητούσαν με τον "Δράκο", ο οποίος είχε ζητήσει να γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πριν υπογράψει. Από αυτά, δεν έγινε κάτι, ενώ η συμφωνία του Νίκου Λινάρδου με τη Νίκη Δροσιάς, ήταν το γεγονός που δημιούργησε τεράστια αμφιβολία ως προς τη έκβαση των πραγμάτων -από τη στιγμή που ο Γιαννάκης ήθελε στο πλευρό του τον επί σειρά ετών συνεργάτη του.

Ποιος θα καλύψει τυχόν κενό (που δεν μπορεί να επικυρωθεί τουλάχιστον πριν το τέλος του μήνα, που λήγουν οι προθεσμίες και οι παρατάσεις αυτών); Η Καβάλα που είναι έτοιμη, ανά πάσα στιγμή να αγωνιστεί στην Α1, διότι είναι και ΚΑΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έχει ήδη επικοινωνήσει με την εκπρόσωπο της ανατολικής Μακεδονίας, για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Σημειωτέον, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Αρκαδικός. Σε αυτήν την περίπτωση, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Β' Εθνική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ