STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παράπονα του ΠΑΟ, συγγνώμη της ΚΕΔ

Παράπονα του ΠΑΟ, συγγνώμη της ΚΕΔ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την κλήρωση των διαιτητών, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε παράπονα για τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός για τα... παράπονα του Παναθηναϊκού και τελικά η ΚΕΔ παραδέχτηκε ότι δεν θα τιμωρήσει κανέναν από τους ρέφερι.

Η πλευρά των "πρασίνων" εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα για το τρίδυμο Αναστόπουλου, Πουρσανίδη, Ταρενίδη. Ο Μάνος Παπαδόπουλος αν και ξεκαθάρισε ότι "δεν στεκόμαστε αν ήταν φάουλ ή όχι στην τελευταία φάση" (στο κλέψιμο του Αθηναίου στον Διαμαντίδη), υπογράμμισε ότι γενικά η απόδοση των "γκρι" δεν ήταν καλή.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης τόνισε: "εμείς είμαστε οι πρώτοι που στενοχωριόμαστε όταν δεν σφυρίζουν καλά οι διαιτητές και ζητάμε συγγνώμη". Η παραδοχή αφορά την παρουσία διαιτητών που δεν ήταν τόσο έμπειροι για αυτόν τον αγώνα (Πουρσανίδης, Ταρενίδης) και όχι αποκλειστικά για την τελευταία φάση, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ να απολογείται τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον Πανιώνιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ενοχλήθηκαν από αυτή την απάντηση, με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο να τονίζει ότι η στάση της ΚΕΔ δεν ήταν η ίδια όταν ο Ολυμπιακός είχε κάνει παράπονα για την αντιμετώπιση του από τους διαιτητές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

"Πως είναι δυνατόν να τιμωρούνται διαιτητές κάθε φορά μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού" είπε χαρακτηριστικά για να διαβεβαιωθεί από τον Στέλιο Συμεωνίδη ότι δεν θα τιμωρηθεί κανείς από τους τρεις διαιτητές.

Υπήρξε παράλληλα ένταση μεταξύ του Χρήστου Σταυρόπουλου και του Κώστα Κορομηλά. Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους: Χρήστος Σταυρόπουλος: "Οι Ταρενίδης και Πουρσανίδης είναι δηλαδή τιμωρημένοι'" Νίκος Ζαβλανός: " Δεν έχουν τιμωρηθεί παρότι δεν ήταν καλοί στον πειθαρχικό έλεγχο. Διαμαρτυρόταν ο Διαμαντίδης και άργησαν να του δώσουν τεχνική ποινή". Κώστας Κορομηλάς: " Δεν έδωσαν και το φάουλ στο Διαμαντίδη. Και ήταν στο τελευταίο λεπτό".

Χ.Σ.: " Εδώ είναι φάουλ και όταν παίξαμε εμείς στον ΠΑΟΚ και έγινε αντιαθλητικό που δεν έδωσαν μας λέγατε ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Και μετά έδωσαν τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα. Τότε δεν ήταν ανθρώπινο λάθος;". Κ.Κ.: " Είναι οδηγία όταν είναι πρόσωπο με πρόσωπο η διαμαρτυρία του παίκτη στο διαιτητή να δίνεται τεχνική ποινή". Χ.Σ.: " Αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα έπαιζαν αυτοί οι διαιτητές;". Ν.Ζ.: " Ο Ταρενίδης έχει έξι παιχνίδια στα 25. Πώς να παίξει;". Χ.Σ.: " Ο Πουρσανίδης;". Ν.Ζ.: " Ο Πουρσανίδης έχει 12 στα 25". Χ.Σ.: " Α2 θα παίξει;". Ν.Ζ.: " Όχι. Δεν παίζει Α2 ο Πουρσανίδης".

Κ.Κ.: " Είναι λάθος που κάνουμε συζήτηση εδώ". Χ.Σ.: " Λάθος που κάνουμε συζήτηση;". Κ.Κ.: " Φυσικά και είναι λάθος. Η εντολή της Ομοσπονδίας είναι καμία συζήτηση. Η διαδικασία είναι η κλήρωση και τέρμα". Χ.Σ.: " Τότε γιατί μας φωνάζετε εδώ, χούντα έχουμε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Κάντε την κλήρωση και τελείωσε. Θα με τρελάνεις πρωί, πρωί;". Κ.Κ.: " Καμία συζήτηση. Τελείωσε". Χ.Σ.: " Για σοβαρέψου λίγο". Σ.Σ.: " Ρε παιδιά ηρεμία. Τι έγινε;". Χ.Σ.: " Δεν άκουσες τι είπε;".

Σ.Σ.: " Δεν άκουσα". Κ.Κ.: " Τι τον φωνάζεις, να μας κάνει νταντά;". Χ.Σ.: " Σηκώνεσαι για να μας βαρέσεις; Μη μας φωνάζετε. Υπάρχει τέτοια οδηγία; Γιατί φεύγετε; Στέλιο". Κ.Κ.: " Γιατί τέτοια σχέση έχουμε;". Σ.Σ.: "Εντάξει ρε παιδιά. Ηρεμία". Χ.Σ.: " Υπάρχει τέτοια οδηγία; Μη μας στέλνετε τότε χαρτί. Την καραμέλα της Ευρωλίγκας δεν μας την είπες σήμερα, που μας τη λες συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ