STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Να συνεχίσουμε ταπεινοί"

Παπαθεοδώρου: "Να συνεχίσουμε ταπεινοί"
INTIME SPORTS

Μία ακόμα νίκη πέτυχε η Νέα Κηφισιά η οποία επικράτησε του Απόλλωνα και κι έφτασε τις 5 νίκες στον απολογισμό της. Διαβάστε τι είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αλλά και ο Νίκος Βετούλας

Απόλυτα ευχαριστημένος από την 5η φετινή νίκη της ομάδας του, ήταν ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν οι παίκτες του ταπεινοί, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Νίκος Βετούλας θα βρει την άκρη για να ανακάμψει ο Απόλλων.

"Θα συμφωνήσω με τον κόουτς Βετούλα, πως σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικές κι οι δύο ομάδες, ίσως και λόγω της διακοπής. Ήταν πολύ άστοχες τόσο σε ελεύθερα όσο και σε πιο δύσκολα σουτ", σχολίασε ο Παπαθεοδώρου και συνέχισε:

"Εμείς θέλαμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό όπως πριν απ' τη διακοπή. Η αναμέτρηση ηταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Οφείλουμε μέσα από συζητήσεις, τις οποίες θα έχουμε εντός της εβδομάδος, να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά να είχαμε κάποια άστοχα σουτ, αλλά μείναμε μπροστά στο σκορ κι ελέγξαμε το παιχνίδι χάριν στην άμυνά μας, η οποία επί 40 λεπτά παρέμεινε στον ίδιο ρυθμό. Τέλος θέλω να πω πως πριν από 3 αγωνιστικές ήμασταν στη θέση της Πάτρας, είχαμε 2 νίκες κι εκείνη 4 νίκες.

Τώρα έχουμε 5 νίκες έναντι 4 νικών της Πάτρας. αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί, έτσι όπως είναι το Πρωτάθλημα, μία εντός έδρα αποτυχία αρκεί να σε φέρει πίσω στην επικίνδυνη ζώνη. Η Α1 χρειάζεται την Πάτρα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Βετούλας είναι αρκετά έμπειρος και πώς θα αντιστρέψει την κατάσταση".

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Σιούτης σχολίασε: "Υπήρχε το "πρέπει" για εμάς. Έπρεπε να νικήσουμε, επειδή είχαμε... σημαδέψει το παιχνίδι απ' την αρχή της χρονιάς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τα καταφέραμε".

Βετούλας: "Η ευθύνη βαραίνει εμένα"

Το μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, έσπευσε να αναλάβει ο Νίκος Βετούλας: "Το σκορ αδικεί τη Νέα Κηφισιά, ήταν πολύ καλύτερη. Είχαμε τραγική εικόνα, ιδίως στην τρίτη περίοδο ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο παρκέ. Όταν αρχίζεις στο δεύτερο ημίχρονο με 11-0 σερί σε βάρος σου, δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εκεί άνοιξε το σκορ και βρεθήκαμε στο -20, αλλά, αν αναλογιστούμε πώς έπαιζαν οι δύο ομάδες, έπρεπε να χάσουμε με 40 πόντους.

Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Πάντα ο προπονητής είναι υπεύθυνος σε τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο είναι σαν τελικός, αν και δεν μ' αρέσει αυτή η έκφραση. Αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια".

Τέλος, ο Ανδρέας Πελεκούδας σχολίασε: "Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα. Μετά το παιχνίδι δυσκόλεψε για εμάς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ