STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας"

Παπαθεοδώρου: "Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας"

Κηφισιά και Ρεθύμνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα του Σαββάτου (6/12, 17:00), στο Ζηρίνειο, για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κηφισιά υποδέχεται το Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου (6/12, 17:00) για την ένατη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στις εντός έδρας νίκες και πρόσθεσε:

...για την σημασία του παιχνιδιού: "Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και την ίδια βαθμολογική θέση με μας. Παίζουμε στο γήπεδο μας και είναι απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις εντός έδρας νίκες".

...για το κλειδί της αναμέτρησης: "Έχουμε συζητήσει και έχουμε αναγνωρίσει για ποιο λόγο χάσαμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτή την φορά θέλουμε να μπούμε με τον τρόπο που μπαίνουμε συνήθως όταν παίζουμε εντός έδρας και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό ξεκινώντας από την άμυνα μας".

...για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου: "Είναι μια ομάδα που έχει διατηρήσει την φιλοσοφία που είχε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον, είναι πολύ καλή στο ανοικτό γήπεδο και έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της στο 5 εναντίον 5, παίζοντας πολύ μεθοδικά και εκμεταλλευόμενη τις ικανότητες που έχουν οι παίκτες της ξεχωριστά".

...για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: "Στην άμυνα μας, στην μαχητικότητα που θα δείξουμε στις μονομαχίες μας στο ένας εναντίον ενός και θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι".

O Δημήτρης Μαυροειδής από πλευράς παικτών τόνισε, πως η Κηφισιά θα βασιστεί στην άμυνα και στον επιθετικό πλουραλισμό της και συνέχισε:

...για την σημασία του παιχνιδιού: "Σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο πόσο μάλλον τώρα που παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, ενώ προερχόμαστε και από εντός έδρας ήττα".

...για το κλειδί της νίκης: "Πρέπει να περιορίσουμε το γρήγορο ρυθμό που θέλει να παίζει το Ρέθυμνο και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό παίζοντας παράλληλα δυνατά στην άμυνα".

...για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: "Πολύ καλή ομάδα στο ανοικτό γήπεδο με πολύ καλούς και αθλητικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν στο ένας με έναν παιχνίδι".

...για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: "Στην άμυνα μας που μας δίνει μεγάλη δύναμη και για την επίθεση, στον ενθουσιασμό που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο μας και τον επιθετικό μας πλουραλισμό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ