STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Να εξασφαλίσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ"

Παπαθεοδώρου: "Να εξασφαλίσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την άνοδο της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Για μας είναι ένα ιδανικό τελείωμα, έπειτα από την πορεία που είχαμε ξεκινήσει από αυτή την χρονιά και γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαμε από χαμηλά και καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα στόχο που δεν είχαμε θέσει από την αρχή, αλλά μας βγήκε στην πορεία".

Στη συνέχεια είπε: " Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και της Α2. Τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει ένας οργασμός στα διοικητικά έχουμε και τη συνέλευση στις 2 Ιουνίου, υπάρχουν διοικητικά θέματα με κυρίαρχο το γήπεδο, τη στελέχωση της ομάδας και τη σύσταση της ΚΑΕ. Αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ".

Έπειτα ανέφερε: " Μιλάμε για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να συσταθεί η ΚΑΕ, να οριστεί το μπάτζετ που θα έχουμε ώστε να δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε. Θέλουμε παιδιά με φρεσκάδα, διάθεση και όρεξη που να εμπνέουν μία σιγουριά, ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που θα είναι η παραμονή.

Θα πάμε σε κάποιες λύσεις έμπειρων παιδιών αρχικά, για πρώτη χρονιά δεν θα ρισκάρουμε πολύ. Σίγουρα το οικονομικό θα παίξει ρόλο. Θέλουμε να βρούμε παιδιά που να είναι φιλόδοξα. Θα ανανεώσουμε τον βασικό μας κορμό που έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε χημεία με παιδιά που θα είναι νέα με ενθουσιασμό και φρεσκάδα".

Ο Έλληνας τεχνικός είπε: " Για το θέμα του γηπέδου μια λύση είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά. Είναι ένα έτοιμο γήπεδο, πληρεί τις προδιαγραφές. Υπάρχει και η άλλη λύση με το κλειστό στο Ζηρίνειο. Ίσως μπορεί να γίνει έδρα της ομάδες. Στο Μαρούσι είναι ένα έτοιμο γήπεδο, που μπορούμε να μπούμε αμέσως. Στο Ζηρίνειο θα είμαστε πιο κοντά στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα έργα δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα μπορούν να ολοκληρωθούν. Εγώ θα προτιμούσα το… κλειστό της Κηφισιάς, εκεί που ήμασταν, αλλά δε γίνεται. Δεν έχω προτίμηση. Θέλω να πάμε σε ένα γήπεδο που θα μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Τέλος για την ποσότητα Αμερικανών και κοινοτικών στο νέο ρόστερ: " Το ιδανικό σενάριο στο μυαλό μας είναι να εκμεταλλευτούμε την ικανότητα των Ελλήνων που θα έχουν φιλότιμο και πάθος, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ταυτόχρονα θα κάνουμε τις σωστές επιλογές στο θέμα των ξένων, αυτό εξαρτάται κι από το μπάτζετ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ