STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63

Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63
INTIME SPORTS

Επιβλητική εμφάνιση από τον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη του ΚΑΟΔ με 92-63. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης του ΚΑΟΔ με 92-63, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της και έφτασε χωρίς δυσκολίες στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανιώνιο, καθώς σημείωσε 19 πόντους, ενώ στους 13 σταμάτησε ο Στέφεν Νάτζφεϊ. Από τον ΚΑΟΔ ο Κώστας Χαραλαμπίδης προσπάθησε να διατηρήσει όσο μπορεί κοντά στο σκορ το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη, σημειώνοντας 19 πόντους.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στον ΚΑΟΔ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επάβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη. Με αυτόν τον τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με προβάδισμα 13 πόντων για τον Πανιώνιο (25-12).

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του, ενώ από τους φιλοξενούμενους μόνο ο Κώστας Χαραλαμπίδης προσπαθούσε να διατηρήσει σε τροχιά... επαφής με το σκορ τους Δραμινούς. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 24 πόντους (50-26), καθώς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΚΑΟΔ.

Δεν δυσκολεύτηκε

Τίποτα δεν άλλαξε με την έναρξη της τρίτης περιόδου. Ο Πανιώνιος έλεγχε απόλυτα το ματς και κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων πάνω από τους 20 πόντους. Με αυτόν τον τρόπο και τους Αθανασούλα, Στίβεσον το 30' βρήκε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο +25 (65-40).

Το παιχνίδι τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα είχε κριθεί με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με.., πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΚΑΟΔ, ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 50-26, 65-40, 92-63.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος, Κις 8(1), Αθανασούλας 11(3), Στίβεσον 12, Ντίμπλερ 8(2), Μπατής 5(1), Γιάνκοβιτς 19(3), Καββαδάς 4, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 13(3), Μπάρλος 10.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 7, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 19(1), Αθηναίου 3(1), Μίτσελ, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 3, Ζάρας 1, Φλάουερς 10, Κακαρούδης, Μπένας 10, Γκόινς 8.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ