STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πανηγυρισμοί, σαμπάνιες και... είσαι στο μυαλό!

Πανηγυρισμοί, σαμπάνιες και... είσαι στο μυαλό!

Το Sport24.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, κατέγραψε τις στιγμές χαράς των "ερυθρολεύκων", τις σαμπάνιες και τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή (videos)!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 82-76 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 1997.

Τα πανηγύρια ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένα, αν αναλογιστούμε το διάστημα απουσίας των "ερυθρολεύκων" από την κορυφή.

Το Sport24.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κατέγραψε τις στιγμές χαράς, κινήθηκε στους διαδρόμους και είδε σαμπάνιες να ανοίγουν...

Οι πανηγυρισμοί είχαν αρχίσει στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, με τους παίκτες να μπουγελώνονται και να βγάζουν φωτογραφίες με το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Στο πλευρό των παικτών και ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, όσο και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Όλοι φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2011-12 και έδειχναν να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους.

Οι παίκτες, αλλά και η τεχνική ηγεσία δεχόντουσαν συγχαρητήρια και έκαναν πλάκα μεταξύ τους την ώρα, καθώς ήρθε η ώρα να γευτούν τους καρπούς των κόπων τους...

Όλοι όσοι βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια μαζεύτηκαν στο βάθος και τα φλας άναψαν, βγάζοντας φωτογραφίες τους αθλητές των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι είχαν μαζευτεί γύρω από το τρόπαιο, ενώ άλλοι φώναζαν ρυθμικά Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια οι παίκτες... έβγαλαν τις σαμπάνιες και έλεγαν το σύνθημα "είσαι στο μυαλό...", ενώ παράλληλα ζητωκραύγαζαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια, με τη μασκότ της ομάδας τον Θρυλέων να παίρνει μέρος στους πανηγυρισμούς!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ