STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ίκαρος Καλλιθέας 93-58

Παναθηναϊκός - Ίκαρος Καλλιθέας 93-58
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ την τρίτη του νίκη στην Α1, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας με 93-58.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ του Ικάρου Καλλιθέας με 93-58.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς "καθάρισαν" νωρίς την υπόθεση νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, φτάνοντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λόγκαν σημείωσε 15 πόντους για τον Παναθηναϊκό, ενώ από 11 είχαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Άαρον Μπέινς δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στους "πράσινους", καθώς πέτυχε 16 πόντους.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός επέβαλε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό του και κατάφερε να ξεφύγει από νωρίς με το καλάθι του Κώστα Τσαρτσαρή στο σκορ (9-2). Ο Ίκαρος δεν μπορούσε να βρει τρόπο να πλησιάσει το καλάθι των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Μάικ Μπατίστ έκανε το 11-2 στο 3ο λεπτό του ματς.

Στη συνέχεια, οι "πράσινοι" ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους και με τον Κώστα Καϊμακόγλου αύξησαν την διαφορά και άνοιξαν την ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων (21-8). Με αυτόν τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 23-12 για τον Παναθηναϊκό, έπειτα από καλάθι του Λάζαρου Αγαδάκου.

Στην δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο δυνατά, όπως στην πρώτη. Ο Διαμαντίδης με 1/2 βολές θα κάνει το 27-14 για το "τριφύλλι", ενώ ο Λόγκαν θα ανεβάσει την διαφορά στο 31-14 και τον Ίκαρο Καλλιθέας να είναι χωρίς σκορ για πάνω από 2:30 λεπτά.

Ο ρυθμός στη συνέχεια δεν έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, με το ημίχρονο να κλείνει στο +18 για τον Παναθηναϊκό μετά από καλάθι του Τζόνσον στην εκπνοή (42-24).

Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες

Έπειτα, ο Παναθηναϊκός διατήρησε την διαφορά, από τον Ίκαρο, ο οποίος πάντως με τον Μπέινς "χτύπησε" κοντά στο καλάθι και κατάφερε να μικρύνει την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου στο -14 (65-51).

Στα τελευταία δέκα λεπτά, η αναμέτρηση είχε ήδη κριθεί με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας με 93-58 και να σημειώνει την τρίτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 42-24, 65-51, 93-58.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 2, Μπατίστ 8, Λόγκαν 15(1), Σάτο 4, Π. Καλάθης 4, Τσαρτσαρής 10(2), Διαμαντίδης 11(2), Βουγιούκας 4, Ν. Καλάθης 6, Σμιθ 10(1), Καϊμακόγλου 8, Γιασικεβίτσιους 11(1).

Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Σένσλι 8, Κινγκ 10, Κουμπούρας, Κράμπουλας 3, Πολυτάρχου, Λαρεντζάκης 5(1), Παπαργυρόπουλος 4, Οικονομόπουλος, Αγαδάκος 4, Μπέινς 16, Τζόνσον 2, Λιούμπισιτς 6.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ