STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Πρόθεσή μου να μείνω"

Ομπράντοβιτς: "Πρόθεσή μου να μείνω"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η πρόθεσή του είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν. Διαμαντίδης: "Και του χρόνου εκεί..."

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν καλύτερα από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.

"Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Στην προτελευταία συνέντευξη είπα ότι είμαι 13 χρόνια και η σχέση μου με τους ανθρώπους δεν είναι τυπική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Γι αυτό η συμπεριφορά μου δεν είναι τυπική".

Παράλληλα, ο προπονητής του τριφυλλιού υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησα τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό. Όπως και να έχει ήταν μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και τους ευχαριστώ.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθαν στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια. Επίσης στο ξενοδοχείο ήταν και άλλοι οι φίλοι μας όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό που θα συνεχίσει η οικογένεια στον Παναθηναϊκό".

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς επισήμανε: "Όπου και να έχει δουλέψει ο Ίβκοβιτς υπάρχουν αποτελέσματα. Είχαν πολύ καλή σεζόν".

Για το αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: " Η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί".

Διαμαντίδης: "Ήμασταν λίγο άτυχοι"

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη συνέντευξη Τύπου: "Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, οπότε μάλλον εδώ θα είμαι και πάλι. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη".

Για τον πέμπτο τελικό επισήμανε: "Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο από τα τρία παιχνίδια που δώσαμε στο ΣΕΦ. Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση, αλλά κάποια λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισαν, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εύστοχοι σε κρίσιμα σουτ. Επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αντεπίθεσή μας".

Για τον απολογισμό της χρονιάς: "Κατακτήσαμε το Κύπελλο, φτάσαμε στο Final4 της Ευρωλίγκας και να διεκδικούμε σε πέμπτο ματς το πρωτάθλημα".

Ξεκίνησε το Live Video Chat με τους Μ. Μίχαλο και Στ. Τριαντάφυλλο και αρκετούς τηλεφωνικούς καλεσμένους. Στείλτε ερωτήσεις

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ