STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δουλέψαμε πολύ καλά"

Ομπράντοβιτς: "Δουλέψαμε πολύ καλά"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις με 16 παίκτες που έκανε η ομάδα του το τελευταίο διάστημα. Πεδουλάκης: "Πήραμε ένα καλό μάθημα"

Ευχαριστημένος τόσο από την προσήλωση των παικτών του όσο και από την επιστροφή του Περπέρογλου στην ενεργό δράση ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Μάλιστα, απέδωσε τα εύσημα στην πολύ καλή δουλειά που έγινε στις διακοπές των εορτών με τη συμμετοχή και των 16 υγιών παικτών του.

"Ήταν η πρώτη φορά που δουλεύαμε με 16 παίκτες στις προπονήσεις. Όλοι ήταν υγιείς, όλοι επέστρεψαν και το να έχεις 16 παίκτες στην προπόνηση κάνει το επίπεδο προπόνησης πολύ υψηλό και εμείς δουλέψαμε πολύ καλά", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Αυτής της δουλειάς το αποτέλεσμα ήταν η σημερινή εμφάνιση. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι γιατί ξέρουμε τι μας περιμένει.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα και πρέπει να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Στράτος. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για τον ίδιο. Ήμασταν δίπλα του, δούλεψε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος να τον βλέπω να επιστρέφει".

Πεδουλάκης: "Σήμερα μάθαμε:"

Στην αντίπερα όχθη, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι είχε... ενημερώσει τους παίκτες του για όλα όσα μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

"Ήταν ένα εύκολο ματς για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε προβλήματα κοντά στο καλάθι και δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί", τόνισε ο προπονητής του Περιστερίου και πρόσθεσε:

"Σε τέτοια ματς, τα νέα παιδιά θέλουμε να κερδίζουν και κάτι, και με τόσες κακές πάσες και τόσα λάθη, τα μικρά παιδιά βίωσαν αυτά που λέγαμε για τον Παναθηναϊκό... Αν δεν το πάθεις δεν θα μάθεις και σήμερα... μάθαμε.

Είδατε και σήμερα ότι έχουμε προβλήματα, παίξαμε με αρκετά νέα παιδιά. Θα παλέψουμε με όλα τα προβλήματα που έχουμε και όπου φτάσουμε...".

Τέλος, ο Σωκράτης Ψαρόπουλος δήλωσε: "Καλή χρονιά αρχικά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για ματς, αλλά απόκτησαν τα νέα παιδιά καινούργιες εμπειρίες. Ξέραμε τι μας περίμενε σήμερα, κοιτάμε το ματς με τον Κολοσσό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ