STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Ομάδα με μέταλλο"

"Ομάδα με μέταλλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας εστίασε στην άμυνα της ομάδας του και ο Δημήτρης Λιόγας ξεχώρισε τα τρίποντα και την ενέργεια που είχε η Ελευσίνα, εναντίον του Ηλυσιακού.

Ο Πανελευσινιακός πήρε την πρώτη του νίκη, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ γιατί είχε διάθεση, συνέπεια και ήταν πιο ομαδικός από τον Ηλυσιακό, με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να κάνει λόγο για «ομάδα με μέταλλο».

Πρώτα απ’ όλα, ο κόουτς της Ελευσίνας ευχήθηκε χρόνια πολλά στον ομόλογο του στον πάγκο των Ιλισιωτών και μετά εξήγησε ότι «το πιο δύσκολο από όλα είναι όταν σε ένα παιχνίδι μπαίνει το πρέπει γιατί χρειάζεται το μυαλό να παραμείνει συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα», πριν προσθέσει «η προσπάθεια επικεντρώνεται στην άμυνα και τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έχουν βγάλει ενέργεια.
Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με καρφώματα και τάπες και από τις δύο πλευρές αλλά τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις με το θέαμα αλλά όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου. Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Μαγκουνής που όσο αγωνίστηκε βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση. Πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φτιαγμένη από μέταλλο".

"Τρίποντα και ενέργεια"

Ο Δημήτρης Λιόγας εστίασε στο ποσοστό που είχε η Ελευσίνα στα τρίποντα, αλλά και την τεράστια ενέργεια που κατέθεσε στο παρκέ. " Νομίζω πως αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά η ευστοχία του Πανελευσινιακού στα τρίποντα είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για την σημερινή ήττα. Ο Πανελευσινιακός έβγαλε ενέργεια και κέρδισε εύκολα. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ