STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Όλα για όλα στον 3ο τελικό

Όλα για όλα στον 3ο τελικό
INTIME SPORTS

Το αποψινό τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών (19:45-ΝΕΡΙΤ) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα φέρει έναν από τους δύο πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος

Ο νικητής του αποψινού τρίτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα βρεθεί μόλις μία νίκη μακριά από τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ηττημένος δε, θα πρέπει να ισοφαρίσει στο ΣΕΦ την Κυριακή (1/6) και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Στο 8ο φετινό αιώνιο ντέρμπι λοιπόν, ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του για να πάρει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σπάσει το αήττητο της έδρας των "πράσινων" μετά από 25 σερί ήττες μέσα στο ΟΑΚΑ. Δεν το λες κι εύκολο. Έχει όμως την ψυχολογία με το μέρος του μετά την επιβλητική εμφάνιση της περασμένης Δευτέρας στο ΣΕΦ.

Σε ένα ντέρμπι όμως τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί... Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, επιβάλλοντας πλήρως το δικό του ρυθμό, σε ένα παιχνίδι που θα αγωνιστεί ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος απουσίασε πολύ από το "πράσινο" ρόστερ στον δεύτερο τελικό (δείχνει να έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε).

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, με όπλο την καλή του ψυχολογία και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ηγείται της αποστολής ανυπομονεί να κάνει το "μπρέικ" στο ΟΑΚΑ και να πάρει αυτός το προβάδισμα με 2-1.

Άλλωστε, όποιος προηγηθεί στο τρίτο παιχνίδι, έχει και πολύ μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ