STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι Σέρβοι έχουν εξώφυλλο το ντέρμπι των "αιωνίων"

Οι Σέρβοι έχουν εξώφυλλο το ντέρμπι των "αιωνίων"

Το μεγάλο ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι μονάχα από τα πρώτα θέματα στην Ελλάδα, αλλά και στην Σερβία. Δείτε το πρωτοσέλιδο.

Στο ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μείνει τίποτα άλλο εκτός από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι... χρόνια πίσω και παίζουν ένα δικό τους πρωτάθλημα, διεκδικώντας όλες τις θέσεις από την δεύτερη και κάτω.

Είναι λογικό λοιπόν, οι μπασκετόφιλοι της χώρας μας να περιμένουν αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία και τώρα που έφτασε η ώρα να το δούμε, έχει γίνει πρώτο θέμα στο μπασκετικό ρεπορτάζ.

Δεν είναι όμως μονάχα η Ελλάδα και η φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας μας που ασχολείται με το μπασκετικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και οι Σέρβοι. Ο λόγος φυσικά είναι η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους πάγκους των "αιωνίων".

Οι δύο προπονητές που είναι φίλοι και κουμπάροι θα βρεθούν για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι και οι συμπατριώτες τους, περήφανοι για αυτούς τους... βασιλιάδες των πάγκων, σχολιάζουν τη μονομαχία τους, που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο ΣΕΦ (ΝΕΤ).

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Σέρβικης εφημερίδας" SPORTSKI ZURNAL" και όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου

Οι Σέρβοι έχουν εξώφυλλο το ντέρμπι των "αιωνίων"
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ