STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Μπατίστ έγινε και... εισπράκτορας!

Ο Μπατίστ έγινε και... εισπράκτορας!
INTIME SPORTS

Ενα φοβερά ασυνήθιστο γεγονός διαδραματίστηκε το πρωί της Τετάρτης (4/1) στα γραφεία της ΚΑΕ Αμαρουσίου. Ο Αμερικανός Τζάρεντ Χόμαν, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του, έστειλε τον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται στην Αθήνα για να πάρει τα χρωστούμενα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Μάικ Μπατίστ! Διαβάστε το πρωτότυπο στόρι...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πριν από 2-3 ημέρες ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το Μόναχο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Αμερικανός σέντερ της Μπάγερν Μονάχου Τζάρεντ Χόμαν.

Μόνο που ο σκοπός του τηλεφωνήματος δεν ήταν ο συνηθισμένος " γεια σου, τι κάνεις; Καλά ευχαριστώ!", όπως συμβαίνει συχνά μεταξύ των δύο φίλων, αλλά για μια χάρη που ήθελε ο Χόμαν να ζητήσει από τον Μπατίστ.

" Φίλε, θέλω να πάρεις τα λεφτά μου από το Μαρούσι. Μόνο εσένα εμπιστεύομαι!", φέρεται να του είπε ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου, στον οποίο έχουν επιδικαστεί δεδουλευμένα ύψους 99.753 δολαρίων (77.148 ευρώ) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA στις 9 Μαΐου 2011.

Ο Μπατίστ γέλασε, αλλά όσο ο Χόμαν συνέχιζε να είναι σοβαρός στο τηλέφωνο, προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετήσει και έτσι το πρωί της Τετάρτης (4/1) εμφανίστηκε κουνιστός και λυγιστός στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να... εισπράξει τα χρήματα του φίλου του.

Στο δια ταύτα, που ασφαλώς ενδιαφέρει και αφορά την ομάδα του Αμαρουσίου και τον προπονητή της Νίκο Λινάρδο, ο οποίος περίμενε πώς και πώς να αρθεί η απαγόρευση της FIBA και να ενισχυθεί με καινούργιους παίκτες στον επόμενο αγώνα (Σάββατο 7/1) με αντίπαλο τον μαχητικό ΚΑΟΔ.

Ενας φάκελος περίμενε τον Μπατίστ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες περιέκλειε το ποσό του διακανονισμού (περίπου 25.000 ευρώ) που είχε γίνει με τον Χόμαν. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού πήρε τα χρήματα στα χέρια του, ενημέρωσε τον συμπατριώτη του και η υπόθεση έκλεισε «ανάβοντας» το πράσινο φως στο πολύπαθο Μαρούσι για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ