STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το δεύτερο δεκάλεπτο... της διαφοράς

Το δεύτερο δεκάλεπτο... της διαφοράς
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης αποκάλυψε πως "αν μπορούσα να επιλέξω, θα διάλεγα να νικήσουμε όπως σήμερα", με τον Νίκο Βετούλα να ομολογεί ότι "κάτι δεν έγινε σωστά στο δεύτερο δεκάλεπτο", μετά τη νίκη των Τρικάλων επί του Απόλλωνα.

Τα Τρίκαλα νίκησαν τον Απόλλωνα 68-65, σε ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Κώστα Φλεβαράκη να κάνει λόγο για την άμυνα και τον Νίκο Βετούλα κάνει φόκους στη δεύτερη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των γηπεδούχων ξεκίνησε λέγοντας πως " χαίρομαι που βρίσκω πάλι τον Νίκο (Βετούλα) με τον οποίο είχαμε μία πολύ καλή σεζόν παλιότερα στον ΠΑΟΚ που κάνει πολύ καλή δουλειά στην Πάτρα. Όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα με τον ίδιο κορμό και ίδιο προπονητή αρκετό καιρό, η ομάδα αυτή έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν καθόλου αυτό το στοιχείο. Κάποιοι παίκτες κλειδιά ήταν κάτι παραπάνω από κουρασμένοι και αυτός ίσως είναι ο λόγος που χάσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος. Το απόγευμα λανθασμένα πίστευαν κάποιοι πως θα είναι εύκολο".

Κατόπιν αποκάλυψε πως " μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά αν μου έλεγαν πως θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα επέλεγα τον τρόπο με το οποίο το κάναμε σήμερα. Τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ελευσίνα και Άρη είναι πάρα πολύ σημαντικά για την συνέχεια της σεζόν", ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες το υ "για την προσπάθεια και να μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα χωρίς προετοιμασία που προσπαθεί να παίζει συνεχώς σε υψηλούς ρυθμούς, γιατί αυτό μας ταιριάζει. Η άμυνα μας είναι αυτή που μας δίνει τις νίκες και αυτό νομίζω ότι είναι το όπλο της ομάδας ακόμη και σε μέρες που δεν είναι καλά στην επίθεση".

Στα του Βετούλα, εστίασε στο " αν και ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής, ο Μπολντς, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν σούταρε βολή, και χάσαμε. Αρκετοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά με την συγκέντρωση και το πάθος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το πήγαμε στο ένα σουτ".

Ακολούθως ομολόγησε πως " ξέραμε ότι η ομάδα των Τρικάλων τρέχει και πως ο κόσμος συμμετέχει στο παιχνίδι, εμείς μπορέσαμε αρκετές φορές και το σπάσαμε αυτό αλλά σίγουρα όταν δέχεσαι στο δεύτερο δεκάλεπτο 26 πόντους κάτι δεν έγινε σωστά".

Για τη συνέχεια είπε ότι "δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πάρα το επόμενο παιχνίδι με την Δράμα στην έδρα μας το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά τα προηγούμενα πρωταθλήματα και την ποιότητα των ομάδων. Συγχαρητήρια στον κόουτς για την εικόνα της ομάδας του που δεν θα κινδυνέψει και δεν θα πρέπει να ξεγελάει η βαθμολογική θέση γιατί έχει παίξει δύσκολα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ