STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Άτκινς, ο Κουμπούρας και η επιστροφή του Σάφτενααρ

Ο Άτκινς, ο Κουμπούρας και η επιστροφή του Σάφτενααρ
INTIME SPORTS

Ο Έρικ Άτκινς και ο Φάνης Κουμπούρας έγραψαν στο blog τους για τον αυριανό (7/2, 17:00) αγώνα του ΚΑΟΔ με το Ρέθυμνο, και το τι πρέπει να κάνει η κάθε ομάδα για να πάρει τη νίκη.

Ο Έρικ Άτκινς και ο Φάνης Κουμπούρας είναι οι δύο παίκτες από ΚΑΟΔ και Ρέθυμνο, αντίστοιχα, που κλήθηκαν να καταγράψουν στο blog του ΕΣΑΚΕ τις σκέψεις τους για τον αυριανό (7/2, 17:00) αγώνα μεταξύ των ομάδων.

Οι δύο πόιντ γκαρντ αναφέρθηκαν στα στοιχεία που μπορούν να τους δώσουν το ροζ φύλλο αγώνα, με τον Φάνη Κουμπούρα να στέκεται στην επιστροφή του Ρόλαντ Σάφτενααρ στη δράση.

Άτκινς: "Καιρός να κάνουμε αυτό που πρέπει"

" Καλησπέρα σας από τη Δράμα!

Δύο βδομάδες είχαμε να τα πούμε, γιατί δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η δουλειά δεν σταμάτησε.

Πολλές ώρες στο γήπεδο για προπόνηση, άλλωστε είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετά καινούρια πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και πρέπει να αφομοιώσουν τον τρόπο που παίζουμε, αλλά και εμείς που είμαστε από την αρχή, να μάθουμε τον τρόπο της μπασκετικής σκέψης του κάθε παιδιού που ήρθε. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να βάζει καινούργιους παίκτες, γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε - και δίνουμε - το κάτι παραπάνω στις προπονήσεις.

Τελευταία προσθήκη είναι ο Ντάρελ (Χάρις), ένα παιδί που παίζει χρόνια στην Ευρώπη και θα μας βοηθήσει μέσα στην ρακέτα. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στη διοίκηση γιατί κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, αλλά είναι καιρός και εμείς οι παίκτες να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν χρειάζεται να γράψω εγώ πόσο σημαντικό είναι για την πορεία μας. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα μέσα στο 2015 και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά είναι το ίδιο πληγωμένος με μας, γιατί προέρχεται και αυτός από συνεχόμενες ήττες. Σαφώς και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, αλλά ειδικά αύριο πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση για τη νίκη και πως αυτή τη θέληση θα την μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες, θέλουμε την στήριξή του, την φωνή του, να μας δώσει ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό που μας έχει λείψει πολύ τις τελευταίες βδομάδες".

Κουμπούρας: "Το γαμώτο, ο Σάφτενααρ και η επανεκκίνηση"

" Καλησπέρα για άλλη μια εβδομάδα μέσα από το blog! Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα περιστατικό όπου μας κάνει να νιώθουμε αγανάκτηση και οργή για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε! Ένα παιδί 17 χρονών, ο Αναστάσης Νάσης, αθλητής του ομίλου καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας έχασε την ζωή του μέσα στο γήπεδο την ώρα ενός αγώνα της ομάδας του! Διάβασα ότι το ασθενοφόρο έκανε να πάει στο γήπεδο 45 λεπτά! Πρέπει επιτέλους σε όλα τα θέματα που αφορούν παιδιά να είμαστε πολύ πιο αυστηροί στα θέματα υγείας και πάνω απ’ όλα πιο έτοιμοι για τέτοιες άσχημες καταστάσεις!!! Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού.

Σάφτενααρ is back!

Μετά από άλλη μια εβδομάδα χωρίς παιχνίδι η ομάδα ανέβηκε στην Αθήνα για 2 φιλικά με την ΑΕΚ και τη Νέα Κηφισιά! Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έδειξε πάλι τον καλό της εαυτό, μια εικόνα όπου είχαμε πολύ καιρό να εμφανίσουμε. Αυτά τα φιλικά σίγουρα μας έκαναν καλό γιατί δεν μας άφησαν να βγούμε εκτός ρυθμού που τόσο μας είχε στοιχίσει στο παρελθόν. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Σάφτενααρ μετά την επέμβαση που έκανε στο μάτι και τον άφησε εκτός για περίπου 3 μήνες. Αυτά τα παιχνίδια τον βοήθησαν να βρει ρυθμό και να εγκλιματιστεί ξανά στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ψέματα αλλά μας έλειψε πάρα πολύ!

Το Σάββατο παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ! Ο ΚΑΟΔ έχει δυναμώσει με τις προσθήκες του Παπαμακάριου και του Τσαλδάρη και σίγουρα χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Εμείς μπορεί να ερχόμαστε από 4 σερί ήττες αλλά μετά από πολύ καιρό είμαστε ξανά όλοι μαζί, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ είχαμε 2 βδομάδες να προετοιμαστούμε για το ματς και είμαστε σε καλή κατάσταση"!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ