STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σβήσαμε" στο τέταρτο δεκάλεπτο"

Μπαρτζώκας: "Σβήσαμε" στο τέταρτο δεκάλεπτο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του για περίπου 20 λεπτά έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν ήταν σοβαροί στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Ρέθυμνο χωρίς δυσκολίες και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του για σχεδόν 20 λεπτά, ενώ πρόσθεσε πώς στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του... έσβησαν.

" Το Ρέθυμνο έχει επιμονή και θέλει να μείνει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Πιστοποιεί μια οργανωμένη δουλειά", είπε ο Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

" Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα για 18 λεπτά, καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά και έπειτα οι παίκτες μας... έσβησαν. Δεν ήμασταν σοβαροί στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά τους καταλαβαίνω. Φυσικά, θα θέλαμε να βρούμε ρυθμό από αυτά τα ματς. Το Ρέθυμνο και η Πάτρα είναι αθλητικές ομάδες και μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, αν δεν είσαι έτοιμος".

Γιαπλές: "Στο μυαλό μας είναι η τρίτη θέση"

Απόπ την πλευρά του, ο κόουτς του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές τόνισε: " Συγχαρητήρια για την Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό ότι ο τίτλος έμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και με Έλληνα κόουτς. Δεν μπορώ να πω ψέματα για το παιχνίδι. Η ομάδα έχει αδειάσει και ψυχολογικά. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά σε ανταγωνιστικό επίπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό μας είναι η τρίτη θέση. Αντέχουμε λίγο. Παίζουμε πολύ συγκεκριμένα και ο Ολυμπιακός μπορεί να σε εκθέσει εύκολα μόλις διαβάσει το παιχνίδι σου, δηλαδή μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν είναι στο χέρι μας για την Ευρώπη. Δεν πληρούμε καμία προϋπόθεση ούτε για Eurocup ούτε για Eurochallenge. Αν γίνει κάποιο θαύμα δεν ξέρω. Αλλά δεν γίνεται να παίξουμε σε άλλη περιοχή της Κρήτης λόγω του τοπικισμού που υπάρχει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ