STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σπάσαμε το σίδερο"

Μπαρτζώκας: "Σπάσαμε το σίδερο"
INTIME SPORTS

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε στη νευρικότητα των παικτών του και στην έλλειψη ρυθμού.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι με τέτοια εμφάνιση οι "ερυθρόλευκοι" δεν γινόταν να κερδίσουν, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήμασταν υπερβολικά νευρικοί και έξω από το πλάνο μας στο ματς", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Όσο περνούσε, λοιπόν ο χρόνος οι αποφάσεις μας δεν βελτιωνόντουσαν. Ήταν κλασικό ματς που ο φιλοξενούμενους ανεβάζει την ψυχολογία του, όσο περνάει η ώρα, ενώ εσένα πέφτει. Με την απουσία του Λο είχαμε πρόβλημα, καθώς έλειψε και η εκτέλεση από το παιχνίδι μας, με τον Λο να βοηθούσε σε αυτό. το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν πολύ μικρό και χάσαμε και δέκα βολές στο γήπεδο μας.

Κάποια στιγμή κρατήσαμε 4 λεπτά τον Παναθηναϊκό χωρίς καλάθι και σπάσαμε το σίδερο μόνοι μας. Εμείς δεν σουτάραμε με ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βάλουμε τον Έισι στο ροτέισον της ομάδας και την Κυριακή να κάνουμε ένα καλύτερο ματς, στοχεύοντας στη νίκη. Αυτά τα ματς είναι η διαχείριση των συναισθημάτων και θα πρέπει να το προσέξουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό".

Έπειτα δήλωσε: " Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας για την παρουσία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε και τον ευχαριστούμε για το χειροκρότημα στο τέλος".

Για το ότι δεν υπήρχε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού που να διακρίθηκε τόνισε: " Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σωστά. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να νικήσεις έτσι, ειδικά όταν παίζεις στο γήπεδο σου".

Σε ερώτηση για την διαιτησία είπε: " Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο".

Σλούκας: "Σε κακή μέρα η ομάδα"

Ο Κώστας Σλούκας είπε από την πλευρά των παικτών: " Η ομάδα ήταν σε πολύ κακή μέρα. Δεν βάλαμε τα εύκολα σουτ και τώρα εμείς πρέπει να κάνουμε το μπρέικ. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και αυτό πρέπει να κάνει.

Συνολικά το παιχνίδι δεν πήγε καλά για κανένα μας. Δεν αλλάζει πλέον κάτι. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε είναι να παίξουμε το επόμενο ματς την Κυριακή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ