STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να δούμε Λο και Περπέρογλου"

Μπαρτζώκας: "Να δούμε Λο και Περπέρογλου"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο στάθηκε στην επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη, αλλά και τις απουσίες των Λο, Περπέρογλου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Ρέθυμνο για δεύτερη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να προκριθεί στον τελικό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του, στάθηκε στην επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απουσίες των Έισι Λο, Στράτου Περπέρογλου.

" Το Ρέθυμνο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με 6 περιφερειακούς που δεν υστερούν σε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Επίσης, διαθέτουν παίκτες με προσωπικότητα", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Για εμάς από εκεί και πέρα, θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Κατσίβελης με μία προπόνηση έπαιξε 25 λεπτά και ήταν πολύ καλός. Ο Δημήτρης μας βοήθησε πολύ. Αυτή την στιγμή έχουμε τα θέματα με τον Περπέρογλου και τον Λο. Και θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι για το ματς της Δευτέρας".

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν και οι δύο στο τρίτο παιχνίδι είπε: " Ο Λο έχει στομαχικό πρόβλημα, έκανε εμετούς. Ο γιατρός πιστεύει ότι θα είναι καλά για το ματς της Δευτέρας. Ο Περπέρογλου από την άλλη πονάει στο μετατάρσιο και θα πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα".

Για το τι τον απασχολεί ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος είπε: " Με απασχολεί να είμαστε υγιείς και τίποτα άλλο. Το κίνητρο θα είναι πολύ υψηλό και για τους δύο αντιπάλους, οπότε δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέραν της υγείας. Έχουμε αποδείξει ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, έπρεπε να βρούμε ρυθμό και τα καταφέραμε. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο Ρέθυμνο".

Για τον τραυματισμό του είπε: " Είχα ένα τραυματισμό και προσπάθησα να μπω και να κάνω ότι μου είπε ο προπονητής αυτό ήθελα. Είμαι καλά".

Γιαπλές: "Από τα καλύτερα 30λεπτα μας"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές δήλωσε: " Καλησπέρα σας. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο για εμάς σε σχέση με το πρώτο. Νομίζω ήταν από τα καλύτερα 30λεπτά που έχουμε κάνει μέσα στη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος για την αντίδραση μας σε ορισμένα κομμάτια του ματς. Είναι δύσκολο να βρεις αδυναμίες στον Ολυμπιακό για να χτυπήσεις. Συγχαρητήρια για τη νίκη του και θα τα πούμε σε τρεις ημέρες".

Για τα συνεχή ματς, καθώς ακολουθεί η σειρά για τις θέσεις 3-4: " Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Στον μικρό τελικό τα ματς είναι 1-1. Υπάρχει κούραση και αυτό θα πρέπει κυρίως να αντιμετωπίσουμε".

Ο Ντούβνιακ δήλωσε από την πλευρά του: " Δεν έχω να πω πολλά για το συγκεκριμένο ματς. Για εμάς που βρισκόμαστε στα ημιτελικά είναι μεγάλη επιτυχία.

Θέλαμε να παίξουμε καλά και σωστά. Έχουμε ακόμα ένα ματς στην έδρα μας και θέλουμε να είμαστε καλοί μπροστά στους φιλάθλους μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ