STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ξεκινάμε από το μηδέν στην Ευρωλίγκα"

Μπαρτζώκας: "Ξεκινάμε από το μηδέν στην Ευρωλίγκα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Καβάλα, το TOP-16 της Ευρωλίγκας και την πρεμιέρα με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Καβάλα, νικώντας με σκορ 87-55 την Καβάλα και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του, αλλά και στο δύσκολο έργο που θα έχει στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

"Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν σοβαροί σήμερα κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ και στις ασίστ", υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Ίσως το γεγονός ότι η διαφορά πήγε από το πρώτο ημίχρονο στους 30 πόντους δεν μας έδωσε κίνητρο στην επανάληψη, η Καβάλα έβαλε νέα παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και άλλαξαν λίγο οι ισορροπίες. Δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσουμε για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην Καβάλα".

Σχετικά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: "Η Κάχα Λαμποράλ άλλαξε προπονητή κι εδώ κι ένα μήνα έχει αλλάξει η ψυχολογία της κι εμείς καλούμαστε να κερδίσουμε τρεις συνεχόμενες φορές τον δεύτερο του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι εύκολο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Η Ευρωλίγκα ξεκινά από το μηδέν".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής σχολίασε: "Παίζαμε έναν ημιτελικό σήμερα, δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο κι αυτό κάναμε και σήμερα. Μπήκαμε δυνατά από το ξεκίνημα και δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στην Καβάλα. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά νομίζω ότι γενικότερα ήμασταν πολύ σοβαροί και δώσαμε και θέαμα στον κόσμο που ήρθε σήμερα".

Κορωνιός: "Να ανασυνταχθούμε"

Στην αντίπερα όχθη, ο Άγγελος Κορωνιός υποστήριξε ότι: "Δεν χωράει ανάλυση το παιχνίδι. Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος όπου σκοπεύουμε να κάνουμε δυο προσθήκες στο ρόστερ.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις δυο νίκες που πετύχαμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο κύπελλο και την Ευρωλίγκα".

Σε ερώτηση για την κακή μέρα του Άντονι Γκράντι απάντησε: "Δεν ήταν μόνο ο Γκράντι σε άσχημη ημέρα. Ο Γκράντι μπορεί να έχασε κάποια σουτ, αλλά στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να τα βάλει όλα και να κερδίσουμε. Είχε εντολή από εμένα να συνεχίσει να σουτάρει. Έτσι είναι οι σκόρερ, δεν ήταν το πρόβλημα ο Γκράντι σήμερα".

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του είπε: "Μετά τα Χριστούγεννα θα έρθει ο Κιερόν Ατσάρα και όταν εξασφαλίσουμε φορολογική ενημερότητα θα παίξει κανονικά με την ομάδα, ενώ θέλουμε και έναν σέντερ".

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαμπάκας υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό ήταν καλύτερος. Έπαιξε το παιχνίδι του όπως το ήθελε. Εμείς γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο για μας. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του και να ανταποκριθούμε. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε έναν αγώνα με τον Κολοσσό και συνεχίζουμε για να πετύχουχουμε τους στόχους μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ