STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών"

Μπαρτζώκας: "Ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς η ομάδα του έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

" Ξαναμπήκαμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι και ο τελευταίος μας στόχος. Ηρθαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Δηλαδή να νικήσουμε κάνοντας ό,τι χρειαζόταν. Είμαστε ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών. Θέλουμε να βάλουμε διαφορετικές πεντάδες, θέλουμε να βάλουμε τον Πέρκινς περισσότερο, δεν είναι αυτά τα ματς σαν προπονήσεις, είναι μέρος της προετοιμασίας μας ενόψει των πλέι οφ. Για να παίξεις καλά και το σώμα σου να είναι μέσα στο γήπεδο, πρέπει να είσαι μέσα στο πνεύμα. Πρέπει τώρα να είμαστε κατανοητικοί, είναι λογικό το κίνητρο να μην είναι μεγάλο".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: " Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας έπρεπε να γυρίσουμε τον διακόπτη μετά την επιτυχία του φάιναλ-φορ, Αρχικά ήμασταν νωθροί, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Τώρα επικεντρωνόμαστε στα πλέι οφ και στον στόχο του πρωταθλήματος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ