STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αντιδράσαμε σωστά"

Μπαρτζώκας: "Αντιδράσαμε σωστά"
INTIME SPORTS

Σωστά αντέδρασε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο Περιστέρι, λέγοντας ότι οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά.

" Εμείς δεν είχαμε παίξει σχεδόν για τρεις εβδομάδες και περίμενα πως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν θα είχαμε ρυθμό", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

" Αυτό έγινε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Καταφέραμε ωστόσο να αντιδράσουμε σωστά στη συνέχεια παίρνοντας μια σημαντική νίκη όπως επισήμανε και ο Μπίλι Κις. Πήραμε τη νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στην τέταρτη περίοδο πήραμε τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία και αυτό μας επέτρεψε να σταθούμε όρθιοι όταν το Περιστέρι επιχείρησε να ανατρέψει στην κατάσταση".

Πεδουλάκης: "Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου"

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε: " Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου που προσπάθησαν για το καλύτερο. Η προσπάθειά μας φαίνεται στην άμυνα όπου πιστεύω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Όμως με 49 πόντους δεν κερδίζεις σχεδόν κανένα παιχνίδι.

Εμάς μας έλειψε πάρα πολύ ο Ρίτσαρντ Ρόμπι βασικά στο κομμάτι της δημιουργίας. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον προηγούμενο αγώνα. Είχαμε επίσης τραγικά ποσοστά στις βολές και στα τρίποντα παρά το γεγονός πως τα περισσότερα σουτ στο τέλος ήταν ελεύθερα. Εκεί βέβαια μετράει η εμπειρία των παικτών που αποκτάτε με το χρόνο.

Ο Πανιώνιος βασικά με τον Κις πήρε σωστές αποφάσεις στο τέλος και δικαιώθηκε. Ο αυθορμητισμός του Παπαντωνίου, ο οποίος είχε βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να μειώσουμε τη διαφορά, μας κόστισε, αφού έκανε κάποιες επιλογές τις οποίες θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Σε κάθε περίπτωση ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ