STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μίνιτς: "Η διαφορά ήταν στην ενέργεια"

Μίνιτς: "Η διαφορά ήταν στην ενέργεια"
INTIME SPORTS

Στην ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Μίνιτς είπε: " Προετοιμαστήκαμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έκαναν καλά παιχνίδια τελευταία, αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει κάποιον στόχο να βρει κίνητρο. Υπήρξε αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων και ούτε εγώ μπορούσα να προβλέψω ποια εικόνα θα είχαμε σήμερα αλλά ούτε και ποια θα είναι η εικόνα του αντιπάλου.

Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στην ενέργεια. Εμείς είχαμε φοβερή ενέργεια και στα 40 λεπτά. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε εντός στόχου. Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι στο χέρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις τρεις βδομάδες. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και θέλουμε τη νίκη και παράλληλα νίκη των Τρικάλων που υποδέχονται τον ΚΑΟΔ".

Για την αποχώρηση του Γιάννη Αθηναίου είπε: " Εμείς μιλάμε για τα παιδιά που είναι εδώ. Αυτοί προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Αθηναίου είναι ένας πολύ καλός παίκτης και με τη φυγή του κερδίσαμε σε ομαδικότητα, παίζουμε πιο οργανωμένα και πιο ομαδικά στην άμυνα. Σήμερα πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας ήταν ο Μούρτος και όχι κάποιος ψηλός. Το πρόγραμμα αυτό έχει διετή ορίζοντα και τόσο οι ιδέες όσο και η οργάνωση έγιναν από τον Βαγγέλη Αγγέλου".

Φλεβαράκης: "Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει έτσι"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης: " Δεν υπάρχει κριτική για ένα ματς που έπαιζε μια ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι απλά επιβεβαιώνει, γιατί είναι θαύμα που σώθηκε αυτή η ομάδα. Αν δεν έχεις κίνητρο δεν έχεις μέλλον ούτε αθλητικά ούτε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στον Άρη. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι σε πολύ κατάσταση παρά τη διακοπή σε αντίθεση με μας που μας δημιούργησε πρόβλημα. Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Μπορεί να τερματίσει έκτος και μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στα playoffs".

Ο Γιώργος Φούντας ανέφερε από την πλευρά του: " Δυστυχώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βρεθήκαμε κοντά στον Άρη και δεν μπήκαμε στο πνεύμα του. Θα πρέπει να βάλουμε έναν στόχο σε τέτοια παιχνίδια και να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά. Να βάλουμε μυαλό από το παιχνίδι αυτό και να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ