STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Mε κόσμο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 6η "στροφή" της κανονικής διάρκειας της Basket League της νέας σεζόν, ενώ η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ήξεραν πως θα κοντραριστούν στις 9 Νοεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας της EuroLeague της νέας σεζόν. Οι "αιώνιοι" πλέον γνωρίζουν και πότε θα κοντραριστούν στην Basket League.

Το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της Basket League θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και λίγες ημέρες μετά το πρώτο τους αντάμωμα στην EuroLeague (9/11).

Η ενδεικτική ημερομηνία αγωνιστικής είναι η 17η Νοεμβρίου, αλλά στις 15 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και μία ημέρα μετά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Αναντολού Εφές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει εκτίσει την ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που "κουβαλά", ακόμα και αν το ΑΣΕΑΔ την αφήσει ως έχει, διότι κληρώθηκε γηπεδούχος στην 1η, την 3η και την 4η αγωνιστική.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ