STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ματσιούλις: "Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι"

Ματσιούλις: "Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός για να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (3/06) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Γιόνας Ματσιούλις να μιλάει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

" Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Θυμόμαστε ότι είχαμε χάσει εκεί στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος", είπε ο Λιθουανός παίκτης του "τριφυλλιού" και πρόσθεσε:

" Δεν το έχουμε ξεχάσει. Ίσως εκείνη η ήττα μας βοήθησε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτή τη σειρά των πλέι οφ. Ο Πανιώνιος είναι μια πραγματικά καλή ομάδα και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα για να πάρουμε μία ακόμη νίκη.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι… Στο μυαλό μας δεν είναι οι δύο νίκες στα πλέι οφ, αλλά η ήττα στην κανονική περίοδο. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη σοβαρό παιχνίδι, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη και να προχωρήσουμε στους τελικούς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ