STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν"

Μάρκοβιτς: "Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν"
INTIME SPORTS

Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, στην αυταπάρνηση των παικτών καθώς και στην προσθήκη του Ράντοβιτς στάθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ρεθύμνου, καθώς η ομάδα του με αυτή τη νίκη έμεινε ζωντανή στην πρόκριση στα πλέι οφ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα του καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

"Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έχει μια πολύ καλή πορεία που είναι συνέχεια της περσινής και έχει εδραιωθεί μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για μας ήταν μια περίεργη εβδομάδα γιατί βρεθήκαμε να δουλεύουμε με 2 μόνο ψηλούς και ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση", επισήμανε ο Νέναντ Μάρκοβιτς και συμπλήρωσε:

"Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα και προσπάθησαν και για τους απόντες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μπήκαν στις προπονήσεις με δική τους ευθύνη και χωρίς το ΟΚ των γιατρών. Αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε τον Ραντοβιτς για να μας βοηθήσει και στις προπονήσεις. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι γιατί το Ρέθυμνο παίζει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με όλους του παίκτες να σουτάρουν από το τρίποντο. Καταφέραμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας και να βγούμε νικητές. Είχαμε καλές και κακές στιγμές μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί δεν μπορείς να είσαι καλός για 40 λεπτά".

Από την πλευρά του, ο Έντιν Μπάβτσιτς σχολίασε: "Να συγχαρώ πρώτα απ όλα το Ρεθυμνο γιατί μας έδειξε και σήμερα γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1. Επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί όλη την εβδομάδα είχαμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θέλαμε αλλά παρ όλα αυτά πετύχαμε μία σημαντική νίκη η οποία μας εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και αυτό ε΄ναι πολύ σημαντικό γενικότερα για το μπάσκετ αλλά γενικότερα και για τους φιλάθλους μας που τους δώσαμε μια τέτοια χαρά.

Γιαπλές: "Ο ΚΑΟΔ είναι μία υγιής ομάδα"

Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και η αποβολή του Πέτγουεϊ ήταν τα δύο στοιχεία που κόστισαν στο Ρέθυμνο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θανάση Γιαπλέ. Ο προπονητής του Ρεθύμνου υπογράμμισε:

"Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη. Περιμέναμε ότι θα γίνει δυνατό παιχνίδι. Ο Πέτγουει για μας είναι πολύ σημαντικός παίκτης και η απώλειά του στην τεχνική ποινή που ήταν δικαιολογημένη, βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του παιχνιδιού και αναφέρομαι στα τελευταία λεπτά που χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και την ευκαιρία να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά έχοντας διαλέξει μια άμυνα που την παίζουμε συχνά, με παγίδες αλλά η συνέχεια δεχθήκαμε πολλά καλάθια και ιδιαίτερα από τον Μπάβτσιτς που ήταν καταπληκτικός. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα και να προετοιμαστούμε για τα πλει οφ. Ο ΚΑΟΔ είναι μια υγιής ομάδα με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και κατά τη γνώμη μου έχει πολλές πιθανότητες να μπει στα πλει οφ".

Τέλος, ο Πάρις Χορν υπογράμμισε από τη δική του πλευρά: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ η οποία έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Εγινε ένα δυνατό ματς με πολλές μάχες και στις δύο πλευρές του γηπέδου.Το παιχνίδι το θέλανε και οι 2 ομάδες και στο τέλος κρίθηκε στα 2 άστοχα σουτ του Ικαρου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ