STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Μπράβο στα παιδιά"

Μάρκοβιτς: "Μπράβο στα παιδιά"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Ο ΚΑΟΔ νίκησε εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, με τον προπονητή της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος για το θετικό αποτέλεσμα των Δραμινών.

" Όταν μια ομάδα παίζει για τη ζωή της η θέση σου είναι δύσκολη. Όμως πρέπει να πω μπράβο στα παιδιά και ειδικά σε αυτά που ήρθαν από τον πάγκο για την προσπάθεια τους. Μπράβο!", είπε ο Μάρκοβιτς.

Ζευγώλης: "Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε: " Δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτά τα παιδιά, έχουν δώσει ότι έχουν. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε καθημερινά... Μόνο εμείς. Ανησυχώ για το αύριο. Κι όταν λέω αύριο, δεν εννοώ την επόμενη μέρα μετά το τέλος της σεζόν αλλά την αυριανή μέρα... Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να νικήσουμε μέσα στο Περιστέρι.

Τα παιδιά έχουν απίστευτη πίεση. Και αυτό φάνηκε ακόμη κι όταν ξεφύγαμε με 12 πόντους. Δεν μπορώ να έχω όμως παράπονα από αυτά τα παιδιά. Η ευθύνη είναι δική μου, που δεν κατάφερα να τους αποβάλλω το άγχος και να τους μεταδώσω ψυχολογία νικητή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ