STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"

Μάρκοβιτς: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο κόουτς του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε παράλληλα τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Ο ΚΑΟΔ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 74-66, με τον προπονητή της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς να στέκεται στην εμφάνιση της ομάδας του, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Δραμινών ευχαρίστησε και τον κόσμο του συλλόγου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, καθώς βοήθησε τον ΚΑΟΔ να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν.

" Συγχαρητήρια στη Ρόδο, για την προσπάθεια που έκανε στο β' ημίχρονο και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με την πίεση που μας άσκησε, μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και να γίνει το ματς ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, με καλή κυκλοφορία, αιφνιδιασμούς και καλή άμυνα", τόνισε ο Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

" Στο δεύτερο, ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και κατάφεραν να κάνουν τρεις νίκες στη σειρά, χωρίς να δείξουν σημάδια άγχους, παρά την κρισιμότητα που είχαν αυτά τα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Αρης και το τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύ μεγάλη. Δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμασταν. Τον περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς".

Από την πλευρά του ο Κέβιν Πάλμερ είπε: " Ηταν σπουδαίο παιχνίδι. Πάλεψαν και οι δυο ομάδες. Παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που δημιούργησε θαυμάσια ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι και στα επόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

Φραγκιάς: "Παλεύουμε σε κάθε ματς για την ύπαρξη μας"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλη Φραγκιάς είπε: " Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Εγινε ένα καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ήταν και αρκετά σκληρό. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.

Εμείς παλεύουμε σε κάθε ματς για την ύπαρξη μας. Ετσι, το μυαλό μας είναι στον επόμενο αγώνα-τελικό με αντίπαλο το Περιστέρι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, αλλά τα λάθη του β' δεκαλέπτου μας στοίχισαν. Παλέψαμε να "γυρίσουμε" το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Καλή συνέχεια".

Ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε: " Είμαστε στενοχωρημένοι. Πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο, όταν οι πολλές άστοχες επιθέσεις και οι χαμένες βολές, έδωσαν στον ΚΑΟΔ το δικαίωμα να πάρει μεγάλη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κατάθεση ψυχής, προσπαθώντας να "γυρίσουμε" το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολο αυτό. Στις τελευταίες εμφανίσεις του δείχνει ότι αξίζει να είναι στα πλέι οφ. Και σε εμάς όμως, αξίζει η σωτηρία και για αυτή θα παλέψουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ