STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη"

Μάρκοβιτς: "Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος που η ομάδα του διέκοψε το σερί των τριών ηττών παρουσιάστηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς ο οποίος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Ρεθύμνου τονίζοντας πως ο ΚΑΟΔ την είχε μεγάλη ανάγκη

Ο ΚΑΟΔ έκανε το χρέος του κόντρα στο Ρέθυμνο παίρνοντας μία πολύ σπουδαία σε σημασία νίκη μέσα στην έδρα του και Νέναντ Μάρκοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του πήραν το αποτέλεσμα που χρειάζονταν.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΚΑΟΔ σχολίασε πως πρόκειται για μία νίκη που δίνει βαθιά ανάσα στην ομάδα του.

"Το παιχνίδι πήγε σχεδόν όπως το σχεδιάσαμε. Είχαμε σωστές αντιδράσεις στην άμυνα σε συγκεκριμένα σημεία, ήμασταν σε καλή μέρα επιθετικά. Είναι μια νίκη που μας δίνει βαθιά ανάσα για την συνέχεια", σχολίασε ο Νέναντ Μάρκοβιτς και συνέχισε:

"Έπρεπε να κερδίσουμε για να διακόψουμε το σερί τριών ηττών που είχαμε. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος, την είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη και είμαστε ικανοποιημένοι που την πετύχαμε".

Από την πλευρά του, ο Νικολά Μάρκοβιτς ανέφερε: "Είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί προερχόμασταν από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έγινε ομαδική δουλειά σήμερα και αυτό βγήκε στο παρκέ. Μπορεί να πήρα κάποια τρίποντα και να μπήκαν, αλλά και αυτό έγινε επειδή με βοήθησε όλη η ομάδα. Προχωράμε".

Γιαπλές: "Γιατί δεχτήκαμε δύο τεχνικές ποινές"

Στην αντίπερα όχθη, ο Θανάσης Γιαπλές είχε ορισμένα παράπονα από τη διαιτησία: "Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεχθήκαμε δύο τεχνικές ποινές, ενώ υπάρχουν παράπονα και για τον τρόπο με τον οποίο σφυρίχτηκαν τα φάουλ. Πάντως δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα και επιτρέψαμε στον ΚΑΟΔ να βάλει 83 πόντους".

Τέλος, ο Ντέρεκ Στίβεν Ράιτ τόνισε: "Κάναμε πολλά λάθη σήμερα, ειδικά στην άμυνα, παρόλο που επιθετικά προσπαθήσαμε. Δεν παίξαμε καλή άμυνα και το πληρώσαμε. Είναι κρίμα γιατί σταμάτησε και το σερί που είχαμε με νίκες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ