STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Υπήρχε άγχος και στρες"

Μαρκόπουλος: "Υπήρχε άγχος και στρες"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ηλυσιακού. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό.

" Ηταν δύσκολο ματς, θέλαμε να ελέγξουμε την ρακέτα και παρότι οι ψηλοί δεν έπαιξαν καλά οι αντίπαλοι είχαν 50% στα δίποντα και αυτό είναι πρόβλημα για εμάς", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Χάσαμε τον αυτοσυγκέντρωσή μας και αυτό μέτρησε και στην άμυνα. Η επιθετική μας φιλοσοφία δεν ήταν καλή, ούτε και η αμυνά μας στην περιφέρεια ήταν καλή. Δεν παίξαμε καλά και υπήρχε άγχος και στρες. Από εδώ και πέρα θα πούμε πολλά, υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες".

Για τον τραυματισμό του Τσαιρέλη δήλωσε: " Εχει γυρίσει το πόδι του, θα μας πει το ιατρικό τιμ πόσες ημέρες θα μείνει έξω και αν θα παίξει στο επόμενο ματς (σ.σ. για τον παίκτη θα υπάρχουν νέα την Δευτέρα)".

Για το ότι δηλώθηκε στην δωδεκάδα ο Παπαδόπουλος τόνισε: " Το κάναμε γιατί πιστεύαμε ότι ίσως μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 17 νίκες στο πρωτάθλημα σχολίασε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και σε όσους βοηθούν στην προσπάθεια που γίνεται".

Τέλος για το ενδεχόμενο ενίσχησης μετά την σημερινή εμφάνιση επεσήμανε: " Οτιδήποτε αποφασίζεται βγαίνει μέσω του γραφείου Τύπου, δεν μπορούμε να πούμε για το αν συζητάμε ή όχι. Για να πάρεις έναν παίκτη υπάρχουν προϋποθέσεις, δηλαδή αν ταιριάζει στην ομάδα, ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα και αν ενδεχομένως δημιουργήσει πρόβλημα".

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ από την πλευρά του δήλωσε: " Υπήρχε πίεση στην ομάδα γιατί δεν έπαιζε ο Λάζαρος που είναι από τους καλύτερους παίκτες. Στην αρχή ήμασταν νευρικοί αλλά στην συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Ηταν μία σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας".

Για τις χαμένες βολές είπε: " Επαιξε ρόλο το πως ήμασταν πνευματικά, στην αρχή ήμασταν άστοχοι αλλά στην συνέχεια ηρεμήσαμε".

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης, είπε: " Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα γιατί ο Λάζαρος είναι ο στυλοβάτης του ΠΑΟΚ. Παλέψαμε στην άμυνα, ελέγξαμε τον Χαραλαμπίδη και τον Χάτσερ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ, όμως, στο τέλος λειτούργησε καλά, εμείς πανικοβληθήκαμε και χάσαμε αδίκως το ματς. Εχουμε στα τελευταία ματς ένα θέμα με τον πλέι μέικερ μας, εγώ τον είχα αποκαλέσει Αγιο, αλλά αρχίζει και γίνεται "διάολος" και αυτός ο τρόπος του παιχνιδιού του αρχίζει να μην μου αρέσει. Θέλουμε απλά μία νίκη στα επόμενα ματς, οι διακοπές που υπάρχουν με ανησυχούν και γενικά σήμερα είμαι στεναχωρημένος γιατί έγινε προσπάθεια".

Ο σέντερ του Ηλυσιακού, Μιχάλης Παραγυιός δήλωσε: " Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Σε κρίσιμα σημεία χάσαμε βολές, το ματς πήγε στον πόντο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ