STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Το κακό ξεκίνημα έφερε στρες"

Μαρκόπουλος: "Το κακό ξεκίνημα έφερε στρες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα (68-61), ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε ότι το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, προκάλεσε στρες στους παίκτες του.

"Συγχαρητήρια στην Πάτρα που είναι μία αξιόμαχη ομάδα και ανταγωνιστική εκτός έδρας. Δεν ξεκινήσαμε καλά επιθετικά το ματς και αυτό δημιούργησε στρες στην ομάδα, δεν πετύχαμε πολλά εύκολα καλάθια κι έτσι οι παίκτες εκνευρίστηκαν.

Παίξαμε όμως καλή άμυνα, γενικώς κάναμε στον μεγαλύτερο βαθμό αυτά που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα. Η διακοπή μας επηρέασε", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζοντας δήλωσε για τον τραυματισμό του Μαργαρίτη: "Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, θα μπορούσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε".

Για το ότι ο Χάτσερ στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε στον πάγκο σχολίασε: "Ηταν έτσι η ροή του αγώνα που θέλαμε να δώοσυμε χρόνο στους σουτέρ μας στην περιφέρεια".

Για το καλό παιχνίδι του Χαριτόπουλου: "Ο Δημήτρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός σήμερα, έκανε πολύ καλό ματς, έκανε αυτά που θέλαμε και μας βοήθησε πολύ".

Για τα επόμενα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέτρο του δυνατού και να δούμε αυτές τις ομάδες στα ίσια στο γήπεδο και κυρίως η ομάδα θα πρέπει να παλέψει".

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: "Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, έχουμε ελληνική ομάδα, έχουν έρθει και τα αποτελέσματα οπότε δεν νομίζω να φταίει η ομάδα γι' αυτό. Ισως και αν έρθει μπορεί να γνωρίζει ότι δεν θα δει αυτό που έβλεπε άλλες φορές και εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα έχει ο καθένας σπίτι του".

Κασελάκης: "Είχαμε ενέργεια στην άμυνα"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του δήλωσε: "Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Βγάλαμε επιθέσεις και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια αλλά δεν το κάναμε, βγάλαμε όμως ενέργεια στην άμυνα και νομίζω πως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Οταν ήμασταν άστοχοι ξέραμε ότι από την άμυνα θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που στέκονται και οι προπονητές μας".

Βετούλας: "Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια"

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας, τόνισε: "Ηταν ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Θέλαμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό, να μείνουμε κοντά στο σκορ στο τέλος, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει άγχος και εμείς αν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ηταν αρνητικό στοιχείο τα λάθη μας, αλλά γενικώς είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και την προσπάθεια που έγινε. Περιμένουμε να γυρίσει ο Γκόρντον και θα πάρουμε μάλλον την επόμενη εβδομάδα έναν Ευρωπαίο ψηλό (μετά το τέλος της συνέντευξης έλεγε πως θα είναι Σλοβάκος).

Καπερώνης: "Παίξαμε καλά"

Ο γκαρντ του Απόλλωνα, Παναγιώτης Καπερώνης, είπε: "Ηταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να έχουμε έναν ρυθμό, νομίζω παίξαμε καλά, συνεχίζουμε τώρα στο ματς με τον Ολυμπιακό, θέλουμε κάποιες νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ