STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Ήταν περίεργο παιχνίδι"

Μαρκόπουλος: "Ήταν περίεργο παιχνίδι"

Διαβάστε τι δήλωσαν Σούλης Μαρκόπουλος και Βασίλης Φραγκιάς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού. "Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη", σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς

Ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού, ότι ήταν περίεργο παιχνίδι ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έκανε λάθη στο κρίσιμο β' ημίχρονο.

"Ηταν περίεργο παιχνίδι, έπρεπε πρώτα να δουλέψουμε με το μυαλό των παικτών και τα λάθη που είχαν κάνει. Επρεπε να δουλέψουμε και να αλλάξουμε τις σχέσεις που είχαν παίκτες.

Ήταν ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα που όταν την είδα στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο με προβλημάτισε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και λάθη στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Δεν κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος που η πίεση ήταν πιο μεγάλη", είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

"Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω να μην έχουμε το άγχος που είχαμε σήμερα και οι παίκτες να ανταποκριθούν καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα κλείσαμε την ρακέτα και αυτό μας βοήθησε πολύ".

Για τους στόχους στο Eurocup: "Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε, θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Η διαφορά στο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι τεράστια, θέλω να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Παίξαμε με ισοδύναμες ομάδες στα φιλικά, αλλά είναι διαφορετικά τα φιλικά και διαφορετικά τα επίσημα".

Για το τι είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν είχε κόντρα στον Αρη: "Στο ματς με τον Αρη έφυγε ένας παίκτης που είχαμε στηρίξει πολλά πάνω του (σ.σ. ο Πέιν). Εκείνο ήταν ένα βασικό στοιχείο, ένα άλλο ήταν ότι οι παίκτες ήθελαν πολύ να κερδίσουν και αυτό τους έβγαλε έξω από την συγκέντρωσή τους".

Για τον τραυματισμό του Πέιν και τι θα γίνει σε μεταγραφικό επίπεδο: "Θα μείνει έξω 15 μέρες, θα κάνουμε υπομονή έως τότε. Αν προκύψει κάτι άλλο αργότερα κανείς δεν ξέρει".

Για την καθυστέρηση στο θέμα απόκτησης ψηλού: "Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε στα λεφτά που είχαμε".

Για την φημολογία περί Μάσει: "Οποιοδήποτε παίκτη θα τον ανακοινώσει ο σύλλογος".

Για τον Κούπερ: "Είναι νέος παίκτης και πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που έπαιζε στο κολλέγιο. Του μιλάμε κάθε μέρα, όσο πιο γρήγορα προσαρμοστεί τόσο καλύτερα για εμάς".

Μπόγρης: "Η άμυνα θα μας δίνει παιχνίδια"

Ο Γιώργος Μπόγρης από την πλευρά του είπε: "Είναι πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Κολοσσό, απέναντι σε μία ομάδα που θα κάνει πολλές ζημιές φέτος εκτός έδρας. Η άμυνα θα μας δώσει τα παιχνίδια, πρέπει να είναι όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα, γιατί τα σουτ δεν θα μπαίνουν πάντα".

Για την ήττα από τον Αρη και πόσο επηρέασε: "Η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που δείξαμε σήμερα και όχι αυτή της Τετάρτης. Αφήσαμε πίσω την ήττα από τον Αρη".

Για την εμφάνισή του: "Με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου. Με τον Αρη ναι μεν παίξαμε καλά αμυντικά, αλλά το προβλημά μας ήταν η επίθεση. Το θέμα είναι όμως ότι η άμυνα θα δώσει τις νίκες".

Φραγκιάς: "Ηρθαμε να κερδίσουμε αλλά..."

Στην αντίπερα όχθη ο Βασίλης Φραγκιάς σχολίασε πως ο Κολοσσός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να νικήσει, αλλά τελικά ήταν πολύ δύσκολο.

"Ήρθαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε εικόνα από τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες ήταν πιο χαλαρές, οι ομάδες χρειάζονται ακόμη παιχνίδια", είπε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και πρόσθεσε:

"Θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε την ευκαιρία. Θέλουμε να βελτιωθεί η άμυνά μας. Στην επίθεση είναι και θέμα ταλέντου, έχουμε παιδιά που μπορούν να βάλουν την μπάλα μέσα. Θέλουμε να δουλέψουμε στην άμυνα, θέλουμε όλοι οι παίκτες να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Το μυαλό μας τώρα πάει στο ματς με το Ρέθυμνο".

Για τον τραυματισμό του Οσμπι: "Είναι ζεστό το πόδι του, θα δούμε αύριο τι έγινε".

Για τις τεχνικές ποινές: "Σπανίως θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπερευαίσθητοι οι διαιτητές, είναι θέμα των διαιτητών να προστατεύσουν τις ομάδες. Τόσο στην δική μου περίπτωση όσο και στου Καλλέ νομίζω δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό".

Για τον Γεωργαλλή: "Μπορεί να είπε κάτι αλλά αυτά είναι μέσα στον αγώνα".

Ακολούθησε συνομιλία με δημοσιογράφους σε έντονο ύφος. Ρωτήθηκε για το ότι πριν δύο χρόνια ανέφερε πως ΠΑΟΚ και Αρης από την στιγμή που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη τους πρέπει να μην αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία και το τι έχει να πει τώρα μετά την τιμωρία του Κολοσσού από την FIBA: "Εγώ είχα πει όποιες ομάδες χρωστούν στους πάντες όπως γίνεται στο εξωτερικό δεν θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει, το ίδιο λέω και τώρα. Αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και εμείς σαν Κολοσσός να πέσει όποια ομάδα κι αν είναι. Στόχος δικός για φέτος είναι η εξυγίανση και του χρόνου να είμαστε καθαροί".

Κατέληξε λέγοντας για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος μετά από ήττα, αλλά βλέπουμε ότι η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται και αυτό είναι το σημαντικό".

Γεωργαλλής: "Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Τέλος, ο γκαρντ του Κολοσσού Γιάννης Γεωργαλλής δήλωσε: "Θέλαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ επιθετικά, δεν τα καταφέραμε κι έτσι χάσαμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ρέθυμνο, όπου πρέπει να έχουμε κυρίως αμυντική βελτίωση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ