STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Ηταν μία μεγάλη νίκη"

Μαρκόπουλος: "Ηταν μία μεγάλη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την αγχωτική νίκη επί του Ρεθύμνου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη στην παράταση επί του Ρεθύμνου, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση τους και το θετικό αποτέλεσμα.

" Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάσκετ με το υλικό που έχει", δήλωσε ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

Ο Πέτγουέι είχε 4/6 στα τρίποντα, ο Κόμματος 3/4 κι όλα ήταν δύσκολα. Εμείς είχαμε πρόβλημα γιατί είμαστε πιο βαριά ομάδα.

Θέλαμε να πάμε κοντά στο καλάθι αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αν και κάναμε κάποια λάθη. Ηταν πάντως μία μεγάλη νίκη απλώς θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες στην συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Στο τελευταίο 1,5 λεπτό η προσπάθειά μας ήταν να χτυπήσουμε στα πόδια το Ρέθυμνο, ο ΜακΓκραθ ήταν ζεστός και ήταν αυτός που έπρεπε να πάρει την προσπάθεια όπως κι έγινε. Δεν μας βγήκε το πλέι στην κορυφή αλλά μετά μπήκε το σουτ. Είχαμε προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ο Χαριτόπουλος ήταν άρρωστος, ο Παπαδόπουλος όλο παίζει τραυματίας και ο Καλλές δεν είναι ακόμη έτοιμος, οπότε όλα αυτά μας δημιουργούν πρόβλημα".

Τέλος για τον κόσμο είπε: " Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καλή, τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν άγχος στον κόσμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί οτιδήποτε και επίσης το ματς το έδειχνε η τηλεόραση".

ΜακΓκραθ: "Μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια"

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ ανέφερε: " Ηταν μία μεγάλη νίκη, μας δυσκόλεψε το Ρέθυμνο αλλά τελικά προστατεύσαμε την έδρα μας. Δεν υπήρχε κάποια σκέψη στα σουτ που έκανα απλώς βρήκα χώρο και σούταρα".

Για την προσωπική του απόδοση είπε: " Πλέον έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου γιατί πέρσι πονούσα συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ και ο κόουτς μου δίνουν την ευκαιρία να παίζω εδώ και τους ευχαριστώ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χτίζει χαρακτήρα με αυτές τις νίκες δήλωσε: " Σίγουρα βοηθάνε την ομάδα για να αποκτήσουμε χημεία. Μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια. Οσον αφορά σήμερα το Ρέθυμνο ξέραμε ότι ήταν μία ομάδα που θα σουτάρει πολύ και δοκιμάσαμε την ζώνη που μας βοήθησε".

Κουφός: "Μας τιμώρησε ο ΜακΓκραθ"

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου Στέργιος Κουφός δήλωσε: " Χαίρομαι γιατί προσφέραμε ένα όμορφο θέαμα. Οταν μία ομάδα σαν τον Ρέθυμνο έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του, μέχρι το 39' και το 45' οι παίκτες μου έχουν ακολουθήσει πλήρως τις οδηγίες είναι τουλάχιστον ηλίθιο στα 15 δευτερόλεπτα να μην ακολουθούν τις εντολές.

Αλλά αυτή ήταν απόφαση των παικτών που πάντως εγώ θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί ακολούθησαν τις οδηγίες στο έπακρο παρά τα λάθη που έκαναν στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα. Οπως θα διαπιστώσατε τελικά θα έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Ο κόουτς έχει δώσει το στίγμα του στον ΠΑΟΚ είναι σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα.

Θέλαμε να παίξαμε ένας εναντίον ενός στο τέλος αλλά ο ΜακΓκραθ μας κορόιδεψε και μας τιμώρησε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας. Ο Ντούβνιακ συνήθως βάζει τα μεγάλα σουτ, η επίθεση βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε".

Τέλος, ο Πάρις Χορν ανέφερε: " Ηταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μπράβο στον ΜακΓκραθ που πήρε τα μεγάλα σουτ και τα έβαλε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ